LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Tek Seferlik Yarışlar 05.02.2011 XFG Race

05.02.2011 XFG Race

?
Tarih:5 Şubat
Gün:Cumartesi
Saat:21:00
Pist:Blackwood BL1
Araç:XFG
Sıralama:10 Dakika
Tur:15
Sunucu:LfsTurkiye.com Demo
Şifre:lfsturkiye

Cumartesi akşamı kurtlarımızı asfaltta dökelim beyler Bu sefer katılım listesi oluşturmuyorum müsait olanlar yarışmak isteyenler sunucuya giriş yapar zaten
?
Hobaa güzel güzel inşallah bi işim çıkmazda gelirim. Kısmetse [GR] olarak orda olcaz simdiden herkese basarılar.
?
Evet [GR]  Olarak Orda Olacaz
?
V-GTİ ve diğer arkadaşlara başarılar dilerim çay içmek için uğrarım
?
Olası kaza ve benzeri durumların olmaması için belli bir süreye ulaşamayan oyuncuların katılımının kabul edilmemesini öneriyorum.

Bol şanslar
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: TRCan - 03 Şubat 2011, 23:25:38]

Olası kaza ve benzeri durumların olmaması için belli bir süreye ulaşamayan oyuncuların katılımının kabul edilmemesini öneriyorum.

sonucta bu yarısa girmek herkesin hakkı ama duzgun bi yarıs icin bende katılıyorum Can'a
?
İnş. orda olacağım
?
Bende İnşallah Orada oLacaqım
?
Bu arada şunu söyliyim lag'ın olmaması için lütfen modlu araçlarla oyuna girmeyin
musti0828
müsait olursam katılırım
?
Tamam Kardeşim Bendeki Street Tuning Ama Orjinal Yaparım Bu Arada Server Şifresini Özelden Verirmisin Çünkü ÖzeL Sizin Server'ınız
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: e3o_GokhanK. - 05 Şubat 2011, 14:57:51]

Tamam Kardeşim Bendeki Street Tuning Ama Orjinal Yaparım Bu Arada Server Şifresini Özelden Verirmisin Çünkü ÖzeL Sizin Server'ınız

orda yazıo server şifresi.
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.