LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin İstek Görüş ve Şikayetler Siteye ne oldu :'(

Siteye ne oldu :'(

ByFlyDeviL
ya ne oldu siteye açtığım tüm konular..çektiğim fotolar gitmiş eski versiyon a dönmüş  neden
?
Aynen ya bütün mesajlarım sıfırlanmış..
?
guncellemedes orun cıktı forum yaklasık 2 ay gerıye anca kurtarabıldık eskı tema v.s tekrar aktıf edılıcek yakın zamanda
?
Sitenin eski tarihe gitmesi kötü olmuş ama yeniden canlandırmak o kadar zor olmaz.
?
suan sıteyı 2.0 RC3 suankı en son SMF surumu ıle guncellestırdık yakında tema v.s herseyımız eskısınden daha guzel olucak

ilginiz iiçin teşekkur ederız
?
Evet Arkadaşlar Siteye üye olmuştu yeni Üyelikleri gitmiş Onlara gülmekten öldüm yaa Kariyerim maf oldu falan diyolar haha Teşekürler
?
bizim derslerde gitmiş herhalde :S
?
Herşey gitmiş be abi sadece dersler olsa iyi ne kadar işe yarayan farklı değişik emek verilen konu vardı herşey gitmiş bişey kalmamışki forumda... Bu arada forumu eski haline getirmekte bence çok kolay olmaz Onur abi
?
geri alma gıbı bısey suan söz konusu degıl zaten gerı alabılmenın sınırlarını zorladık zaten artık bundan sonrasına bakıcaz forumdakı gereksız muhabbet - gereksız konuları temızlıyıcez ondan sonra eskısı gıbı devam etmeyı planlıyoruz sızlerınde yardımlarıyla
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: Ғєvzi - 05 Ekim 2010, 18:17:04]

geri alma gıbı bısey suan söz konusu degıl zaten gerı alabılmenın sınırlarını zorladık zaten artık bundan sonrasına bakıcaz forumdakı gereksız muhabbet - gereksız konuları temızlıyıcez ondan sonra eskısı gıbı devam etmeyı planlıyoruz sızlerınde yardımlarıyla

Temizlenecek konu kalmışmıki
kdR
koskoca lfs türkiye resmi forumu bile 2 aydır yedek almıyorsa ne diyeyim ben daha
?
Biz konularda yeterli emeği gösterdik ama yedek almamanız emeğimize yapılan bi saygısızlıktır şiddetle kınıyorum .
?
yazık gerçekten çok yazık...
?
Millet durum boyle ne yazık ne ezık bundan once 3 kez 0 dan basladık sagolsun enn basından berı bızımle bırlıkteo lan bıze yardım eden bu işe gerçekten gönül veren kişiler yine bizim yanımızdaydı ha forumun amacı muhabbet v.s tabıkı bı yere kadar bu saatten sonra ben kımseye ne yalvarırım nede rica ederım bu sekılde bızımle tekrar bırlıkte olmak isteyen arkadaşlara kapımız sonuna kadar açık ha bundan sonra işleri daha sıkı tutcagız bununda herkez bılıncınde olsun gereksız post,flood v.s artık kaldıramıyıcam forumda zaten db yapımızın docugunuda lfs ıle alakası olmayan konularla doluydu ha gereklı bılgılerde vardı sılınmıs olan artık yenıden bulucaz daha guncellerını bulucaz belkıde dedıgım gıbı durum boyle daha öff lemenın pöff lemenın alemi yok diye sanıyorum haddımı aştıysamda affola .
?
başarılar diliyorum... inş forum hak ettiği yere gelir
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: dogan - 05 Ekim 2010, 19:07:20]

Biz konularda yeterli emeği gösterdik ama yedek almamanız emeğimize yapılan bi saygısızlıktır şiddetle kınıyorum .

[Alıntı: Alıntı yapılan: asabi___ - 05 Ekim 2010, 20:20:53]

başarılar diliyorum... inş forum hak ettiği yere gelir
ByFlyDeviL
eskisiden daha iyi olucağına inanıyorum..

gitti 150 mesaj
?
Arkadaşlar Aksilik Peşimizi Bırakmıyor İnanın Sizden Çok Biz Sinirleniyoruz Sonuçta İki Senedir Verdiğimiz Emek Ortada..Ama Yapıcak Birşey Yok.Çok Şükür 0'dan Başlamak Zorunda Kalmadık.Yedekler Bendeydi Windows Çökünce Onlarda Gitti Haliyle.
Neyse Artık Yolumuza Bakıcaz Tabiki Sizlerinde Yardımlarıyla.
Anlayışınız İçin Teşekkür Eder, Keyifli Forumlar Dileriz.
ByFlyDeviL
hiç sorun değil LFSturk ailesi olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıcağımıza inanıyorumm

vay be ben mi yazdım bunu
?
Herkes gider biz kalırızzz..
?
gitti güzelim yaptıklarım skinlerim dds lerim layoutlarım resimlerim herşey gitti neden niye
?
yazık mazık diyenler izlemede kalın herşey daha güzel olacak.
@Fevzi @Doğancan pazartesi itibariyle aranıza dönmüş bulunuyorum. Yapabilceğim bişeyler varsa pm ile ulaşın
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: Captan - 06 Ekim 2010, 21:29:53]

@Fevzi @Doğancan pazartesi itibariyle aranıza dönmüş bulunuyorum. Yapabilceğim bişeyler varsa pm ile ulaşın

sonunda abi ya ozlettin valla
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: Captan - 06 Ekim 2010, 21:29:53]

sagol teşekkurler ilgin için
?
yazık derken verilen emekler için konuşuyorum... bakıyorum herzamanki gibi insanlar lafı istedikleri gibi alıyolar.. yapılan hangi iyi şeyi takdir etmedik bu güne kadar... gene söylüyorum "inş forum hakettiği yere gelir"
?
inşallah gelir tahmın edıyorumkı hepimizin temennisi bu
?
Eskisinden iyi olur inşallah.
?
inşallah
?
Yunus keşke konularının yedeklerini bigisayarına kaydetseydin her ihtimale karşı ben böyle yapıyorum yazdığım konular gerekli ise. Bu arada temizlik konusunda yardıma ihtiyaç duyulursa seve seve yardım ederiz sitenin eski haline bir an önce kavuşması namına.
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: RuthLéss - 09 Ekim 2010, 00:05:11]

Yunus keşke konularının yedeklerini bigisayarına kaydetseydin her ihtimale karşı ben böyle yapıyorum yazdığım konular gerekli ise. Bu arada temizlik konusunda yardıma ihtiyaç duyulursa seve seve yardım ederiz sitenin eski haline bir an önce kavuşması namına.

Aslında iyi fikirmiş Onur abi bundan sonra gerekli konuların yedeğini alayım Teşekkürler
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.