LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Yardım Bölümü Onlıne oynarken skıns ın baskasına gorunmuyomu cözumu!!!!

Onlıne oynarken skıns ın baskasına gorunmuyomu cözumu!!!!

?
Evet arkadaslar artık skıns inizi baskalarıda gore bılcek

asagida verdigim yolu izleyerek yapa bılırsınız

data/skıns_x dekı tum dosyaları kopyala ve yıne data/skıns_dds nın ıcıne yapıstır ve oyuna gır yenı duzen de ordan sec ondan sonra gorunur (eger onceden skıns klassorune skıns atıysan oyunu kaldır kur öyle yap )
?
Bunlara gerek yok sil ykle filan hammalık Ya tanıdık s2 lisansı olan birisinde rica ediceksin yada skinnini Skin Skin Y Skin X Skin Dds hepsine yapıştır tamamdır
?
aynı olay oluyo ada skıns e atıysa basta olmuyo onu dıyrum
?
Skin Lfsworld'e kayıtlı olması gerek.
?
gerek yok arkadasım denedıgın zaman gorursun
?
Olayı Tam olarak çözemedim.
Diyelim Benim Elimde XRG_Mert.JPG diye skin var bunu nereye atıcam?
?
Mert kardeş skini data/skins e atıcaksn sonrada oyunu açıcaksın başta converted ediyo yani çeviriyo skins e attığın skini çevirip skins_x e yolluyo sonra skins_x den skini alıp skins_dds ye atıyorsun bu kadar
?
lfsworld kayıtlı olması lazım biliyorum ben
?
Söylediğin yol şöyle geçerli olur karşılıklı aynı skinleri olan kişiler görebilir fakat olmayan malesef.Bu yüzden lfs yapımcılarının geliştirdiği lfsworld.net teki skins başlığına yükleyip online bi servera girdiğinde otomatik karşındakilerin skin/dds klasörüne yüklenir ve herkes görebilir...
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.