LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin LFS'den Videolar profesyonel bir drift videosu.

profesyonel bir drift videosu.

caner39
28 Mayıs 2010, 09:04:53
ben çok beğendim yorumlarınızı bekliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=RWk64pB6TpQ&feature=related
asabi___
28 Mayıs 2010, 09:24:05
güzel video... bizde niye böyle şeylerle uğraşan yok acaba... paylaşımın için saol..
caner39
28 Mayıs 2010, 10:17:27
bilmiyom ama zaman harcamak uğrasmak kimse istemi ondan genelde oluyo
TurboFalcon
28 Mayıs 2010, 12:03:53
uğraşmak değil daha bizim türklerimizden adam akıllı drift yapan bile yok 2 metre kayıyorlar virajda buna drift diyorlar bunu da düşün
bu arada yanlış anlamayın cok havalanmış bu diye
TurboFalcon
28 Mayıs 2010, 12:15:57
o değil bir video cekiyorsun o kadar emek harcıyorsun ama konuya baktın mı 100 küsürlü kişi izlemiş 10 kişi yorum yapmış işte burda ı video yu ceken kişi yorum yapıp daha iyisi vs.. gibi şeylerlen destek olurlarsa daha güzel şeyler ortaya cıkar
mesele ben lfs icin bir drift formuna üyeyim adamlara bakıyorum video cekimi drifti vs.. gibi şeyleri kötü olsa bile destek cıkıyorlar bizim forumuzdaki arkadaşlarımız öle değil işte
asabi___
28 Mayıs 2010, 12:39:22
ben katılmıyorum sana, çok iyi drift yapanlar var.. kimse uğraşmak istemiyo fikrinede katılmıyorum. bilgi,zaman yoksunuyuz maalesef. yoksa herkesin aklından gecer böyle bişey yapmak. katılımsız bi gündeyim. uykusuzum, enkazım ondan galiba. S2 diyorsunda bizde güzel şeyler çıkıyo s2 de zamanla paylaşcaz. umarım fikrin değişir:)
TurboFalcon
28 Mayıs 2010, 12:44:55
güzel şeylere bak o güzel şeyler dedikleriniz biz de görüyoruz güzel bir drift yapabilseler demezdim drifti doğru düzgün yapamıyorlar diye twin diyorsunuz twin ne demek adamın resmen arkasına yapışmış gibi yanlamaktır ama sizin twininiz 2 metre öteden lastik izlerini takip ederek yanlamaktır
hadi bana o iyi yapanları say ben sana doğruları sayim

Bu arada bunlar kücümseme değil doğrular
asabi___
28 Mayıs 2010, 16:46:10
arkadaş s2 lisanslı olduğumu görmemiş galiba.  neyse yapabilen varsa çıksın, biz yapmaya çalışcaz bişeyler.. saygılar
TurboFalcon
28 Mayıs 2010, 16:50:59
[Alıntı: Alıntı sahibi: Flatron üzerinde 28 Mayıs 2010, 16:31:10]

Koçum bak şimdi sen kendini drift yapmayı biliyorum sanıyosun Öncelikli Fare klavye ile ben ustayım ayağı yapamazsın alırsın g25 veya g27 tüm ustalığını sergilersin öyle fareyle yanlayıp laga luga yapma millete  '' bir s2 ye soksak işte dersiniz biz yanlamayı bile bilmiyoruz  ''  çoçuk çoçuk yazılar yazma  drift tipo ile 180 yapmaya benzemez

ben sana dedim mi ben drift yapmayı cok iyi biliyorum filan diye!! 2 bunun fiat tipo ile ne halaksı var 3. ise ne kadar salaksın  allah keşke hepmize g25 g27 verse işte

[Alıntı: Alıntı sahibi: asabi___ üzerinde 28 Mayıs 2010, 16:46:10]

arkadaş s2 lisanslı olduğumu görmemiş galiba.  neyse yapabilen varsa çıksın, biz yapmaya çalışcaz bişeyler.. saygılar

en sonda s2 lisansın halaksı bile yok sadece prodriftermış gibi davranmasınlar 2 metre yanlamaya drift diyor lar iyi o zaman buyrun sizi z de bekleiyorum turbofalcon arattırın
TurboFalcon
28 Mayıs 2010, 16:52:52
ah Flatron arkadaşım bu xrg ile blackwood 2 metre yanlamaya benzemez öğrenmek istiyorsan buyur gel öğretim

boşuna LfsTurk ü ve Türkiye yi temsil etmiyoruz
asabi___
28 Mayıs 2010, 17:17:55
1. si 2 metre yanlayanlarda olabilir.. oyun bu herkez anadan doğma öğrenmedi.
2. si s2 yi hamachi üzerinden oynuyolar zaten. xrg ye mahkum değil yani herkez.
3. olarak yapabilen varsadan kastımız videoydu... kimseyi küçümsemek değil diyosun, yaptığın başka bişi değil. daha ılımlı ve olgun yazılarını zevkle okuyacağım.
TurboFalcon
28 Mayıs 2010, 17:26:14
[Alıntı: Alıntı sahibi: asabi___ üzerinde 28 Mayıs 2010, 17:17:55]

1. si 2 metre yanlayanlarda olabilir.. oyun bu herkez anadan doğma öğrenmedi.
2. si s2 yi hamachi üzerinden oynuyolar zaten. xrg ye mahkum değil yani herkez.
3. olarak yapabilen varsadan kastımız videoydu... kimseyi küçümsemek değil diyosun, yaptığın başka bişi değil. daha ılımlı ve olgun yazılarını zevkle okuyacağım.

1. sinin cevabı : Peki 2 metre yanlayınca süper drift yapıyorum diyenler kim???
2. cevabını hamachiyi banada kuralım bende görüm o zaman konuşim
3. Senin daha anlaşılır daha sade bir yazman olsaydı ve benim konuşmam böle + insanları kücümseyen, saygısız davranışlarını kontrol edemyen yalancı biri olsaydım emin olki bu kadar beni seven kardeşlerim arkadaşlarım dostlarım olmazdı
asabi___
28 Mayıs 2010, 17:33:35
kardeş senle polemiğe girmicem... dediğin süper driftçileri duymadım. kur hamachiyi gelecemde gelme demeyiz. o zaman görmüş olursun, herkezde seni görür. takdir edilecekse edilir. ayrıca saydığın özelliklerin hiçbirini sana zikretmedim. söylediğin şeyleri bi düşün, burda demo oynayan arkadaşların alınıp alınmayacağını bi idrak et, sonra gel oturalım konuşalım.

sende yap güzel bişiler dönüştür videoya, fromhell ve benzeri videolar gibi hayranlıkla izleyelim. takdir edelim. madem okadar iyi driftçisin? nedersin...
TurboFalcon
28 Mayıs 2010, 17:45:47
Yeni actığım konuya bir bak canım benim o ovalın döndüğüm yerden lastiğin patlak olmasa bile dönemen sen kurdum hamachiyi özelden veriyorum yada orcundan al msni
görcem sizie merak ettim pro drifterlar gelecekteki falkenler
asabi___
28 Mayıs 2010, 17:47:43
uslubuna dikkat et. senin karşında 35 yaşında adam var. sende bu hava varken sadece kendi başına dönersin pistlerde! belki anlamışsındır...
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.