?
Dinoco™ Kurucular
Dinoco™Lancer MESUT
Alanı:Drift
ARACI
Dinoco™SirdaS AHMET
ARACI
Takım Üyeleri
Dinoco™FaLÇaTa EYÜP
Dinoco™Gonyalı ONUR
Takım Skini:
Takım bilgisi;
Takımımız bir Live For Speed X patch takımıdır.Sadece drift alanı değil her alandan üyeler gelebilir.İleride serverimizide açaceğız.
Takıma alım vardır.
Giriş için forum.
İsim:
Soyisim:
Oyundaki nickiniz:
ve aracınızın resmi..
Bana : [email protected] << ulaşa bilirsiniz . Veyahut ö.m ile Takıma girmek için mesaj atabilirsiniz ..
Alt bölüm.
SSS (Sıkça sorulan sorular)
- Takımı açmak için nereden esinlendin ?
C: Ben Cars(Arabalar) animasyon filminin hayranıyım 30 kere falan seyretmişimdir.Bu takımda Cars filminden esinlendim.
Dinoco büyük bir takım.Ve filmdeki bu takımda King var çok büyük bir yarışcı.Yani ben bu takımı açmak için Cars(Arabalar) filminden esinlendim.Filmi izlemeyenlere tavsiye ederim.
Dinoco™Lancer MESUT
ARACI
Dinoco™SirdaS AHMET
ARACI
Takım Üyeleri
Dinoco™FaLÇaTa EYÜP
Dinoco™Gonyalı ONUR
Takım Skini:
Takım bilgisi;
Takımımız bir Live For Speed X patch takımıdır.Sadece drift alanı değil her alandan üyeler gelebilir.İleride serverimizide açaceğız.
Takıma alım vardır.
Giriş için forum.
İsim:
Soyisim:
Oyundaki nickiniz:
ve aracınızın resmi..
Bana : [email protected] << ulaşa bilirsiniz . Veyahut ö.m ile Takıma girmek için mesaj atabilirsiniz ..
Alt bölüm.
SSS (Sıkça sorulan sorular)
- Takımı açmak için nereden esinlendin ?
C: Ben Cars(Arabalar) animasyon filminin hayranıyım 30 kere falan seyretmişimdir.Bu takımda Cars filminden esinlendim.
Dinoco büyük bir takım.Ve filmdeki bu takımda King var çok büyük bir yarışcı.Yani ben bu takımı açmak için Cars(Arabalar) filminden esinlendim.Filmi izlemeyenlere tavsiye ederim.