LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin LfsTurk Ligleri LfsTurk GT2 Cup 1.Yarış Kesin Sonuçlar

LfsTurk GT2 Cup 1.Yarış Kesin Sonuçlar

D.CaN
02 Mayıs 2010, 23:29:49
Katılan Arkadaşlara Teşekkürler , Bir Sonraki Yarışta Görüşmek Üzere

30 Dakika Sıralama
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

35 Tur

LfsTurk GT2 Cup 1. Yarış Mprleri

LfsTurk GT2 Cup 1.Yarış Kesin  Sonuçlar

Sürücü                                                       Puan
1.#12 D.CaN                                                     10
2.#60 C.Dalda                                                    7
3.#01 M.Kurt                                                     5
4.#91 O.Altuncevahir                                          3
5.#37 Z.Ayvacı                                                   2
6.#78 H.Akyel                                                     (27. Turda Yarış dışı Kalmıştır - 28 Turu Tamamlamadığından Dolayı  Puan Verilmemiştir.)
7.#99 M.Yüksel                                                  (5. Turda Yarış Dışı Kalmıştır- 28 Tur tamamlayamadığından Dolayı Puan Verilmemiştir.)
8.#35 L.Dikmen                                                (8.Turda Pit Yapıp Yarış Dışı Kalmıştır - 28 Tur Tamamlayamadığından Puan Verilmemiştir.)
9.#75 F.Ünal                                                   (16.Turda Bağlantısı Koptuğu İçin Yarış Dışı Kalmıştır - 28 Tur Tamamlayamadığından Dolayı Puan Verilmemiştir.)

Sonuçlar ve İtiraz

[Alıntı: Alıntı]

Yarış sırasında pistte görevli herhangi bir amir ya da yetkili olmayacaktır. Yarış düzeni hariç sürücülere müdahale edilmeyecektir. Her yarış sonrası "Kesin Olmayan Sonuçlar" açıklanacak, yarışlardan sonra MPR dosyalarının incelenmesini müteakip ceza alacak kişiler belirlenecek ve kendilerine aşağıda belirtilen düzene göre ceza verilecektir.

Bu cezalar sonrası yarıştan sonraki 3 gün içerisinde Kesin Sonuçlar açıklanacaktır.
Kesin sonuçların itirazı kabildir. Kesin sonuçlar açıklandıktan sonra 3 gün içerisinde bu sonuçlara İTİRAZlar beklenecektir. İtiraz bulunmaması halinde itiraz süresinin dolmasını takiben 3.gün sonunda Kesinleşmiş Sonuçlar açıklanır.
İtirazlar, her yarış için açılacak konulara yapılacaktır. İtirazlar, 3 gün içinde yarışın tekrar incelenmesi sonucu karara bağlanır ve bu kararlar Kesinleşmiş Karar'dır, itiraz edilemez. İtirazın kabulü halinde verilen cezalar geri alınır veya ceza verilmesi gerekenlere cezaları kesilir. Kesinleşmiş Sonuç'lar açıklanır.
SeventyEight
02 Mayıs 2010, 23:39:11
Yarış: 35 Tur
Tur: 16
MPR 'daki süre: 19:46:00 ~ 19:50:00
Kazaya Karışanlar: C.Dalda ~ Z.Ayvacı

Yukarıda belirttiğim kazanın incelenmesini ve hata görülmesi halinde kaybettiğim zaman ve yarışın gidişatına göre hatalı tarafa ceza tertibi talep ediyorum.
R.Mesut
02 Mayıs 2010, 23:39:29
Kanka tebrik ederim.Yeni cihazın baya yaradı sana Katılan herkezinde eline emeğine sağlık
D.CaN
02 Mayıs 2010, 23:58:42
[Alıntı: Alıntı sahibi: SeventyEight üzerinde 02 Mayıs 2010, 23:39:11]

Yarış: 35 Tur
Tur: 16
MPR 'daki süre: 19:46:00 ~ 19:50:00
Kazaya Karışanlar: C.Dalda ~ Z.Ayvacı

Yukarıda belirttiğim kazanın incelenmesini ve hata görülmesi halinde kaybettiğim zaman ve yarışın gidişatına göre hatalı tarafa ceza tertibi talep ediyorum.

İncelenicek Zafer abi.
Diğer Sürücülerinde Varsa Şikayetleri Belirtebilirler.

[Alıntı: Alıntı sahibi: R.Mesut üzerinde 02 Mayıs 2010, 23:39:29]

Kanka tebrik ederim.Yeni cihazın baya yaradı sana Katılan herkezinde eline emeğine sağlık

Eyvallah sağolasın  Kanka Aynen Yeni Kasa Yaradı
turbo_levo
04 Mayıs 2010, 23:58:03
Cezalar
1- ilk turda ilk virajda dikkatsiz sürüşden dolayı O.Altuncevahir 10 Sn. Süre cezası
2- 16. turda C.Dalda geçiş kurallarına uymamak, kasten kaza yapmak nedeni ile bu turnuva da 1.yarış men cezası verilmiştir.
TRCan
07 Mayıs 2010, 16:42:04
[Alıntı: Alıntı sahibi: turbo_levo üzerinde 04 Mayıs 2010, 23:58:03]

Cezalar
1- ilk turda ilk virajda dikkatsiz sürüşden dolayı O.Altuncevahir 10 Sn. Süre cezası
2- 16. turda C.Dalda geçiş kurallarına uymamak, kasten kaza yapmak nedeni ile bu turnuva da 1.yarış men cezası verilmiştir.

Bu bir ceza silinme isteği değildir sadece DETAYLI bir anlatımdır...

Aynı olay 2004 F1 sezonunda fernando alonso-juan pablo montoya başına gelmişdir birebir aynısıdır...Suzuka pistinin start-finish düzlüğüne gelmeden önceki virajda ( şikanda ) geçiş yapan montoya'dır çarpan alonsodur.Yarış sonunda hakemlerin açıklaması;Montoya nın aşırı agresif geçiş yapması kazaya sebebiyet verdiğinden SİYAH bayrak(bilmeyen yoktur heralde) almışdır.isteyen youtubeden 2004 suzuka gp alonso vs montoya crash yazarlarsa görürler...

Bire bir aynısıdır...
SeventyEight
07 Mayıs 2010, 18:00:38

Büyük boyut için :

Şimdi gelelim meseleye. Formula 1 2004 yarışından örneklemek güzel tabi. İşin ciddiyeti açısından hoşuma gitti, ancak oradaki trafiği gözardı etmeyelim.

Yukarıdaki resme göre konuşmak istiyorum. Resim yazıları da anlatıyor. Fakat;
- özellikle 2.resimle birlikte viraj içerisinde olduğum, kör noktada olmadığım C.Dalda tarafından görülebileceğim aşikar.
- 1.resim ve öncesinde yüksek hızla gelişim ve geçiş için hamle yapacağımın da belli olduğu C.Dalda gibi tecrübeli bir yarışcı tarafından farkedilecektir. Edilmiştir.
- 3.resimde de C.Daldanın mesajında belirttiği çarpışma anı, yarış çizgileri, açılar ve hızlar görülmektedir. fren anında bulunduğum yoldaki fren izinden ve hızımın 138 km/h olduğu düşünüldüğünde o virajı yavaş fakat temiz bir çizgiyle dönebileceğim görülebilir.
- 4. ve 5.resim aralığında ise C.Dalda çarpışma anında, bunu hissetmiş olmasına rağmen "bilinçli" bir frenleme ya da araç açısının benim aracımdan uzaklaştırılarak çarpışmadaki olası hasarın minimuma indirilmesi yönünde herhangi bir girişimde bulunmadığı da görülmektedir.

Sonuç: Kaza bilinçli yapılmaz, ancak kazanın zararlarını minimize etme şansımız varken bunu yapmamak bilinçlidir. Kaza olur ancak o andaki tavır ve davranışlar gidişatı etkiler.

Hatalı olanın kendim olabileceğini de düşünerek ben bu şikayetimi iletmiştim. Daha önceki yarışlarda da C.Dalda'nın bana karşı birkaç hamlesi olmuştu. Şikayet hakkımı bu yarış için kullandım. Yarış amirleri bana da ceza verebilirdi ancak inceleyenlerce C.Dalda hatalı görülmüş.

Bu şikayetimin arkasından ceza açıklanana kadar uzun süreli foruma da girmedim, MSN.de de bulunmadım. Akıllara birşey gelmemesi için.
Bunun da bilinmesi en önemli ricamdır.
fatalrhymer
07 Mayıs 2010, 18:33:56
MPR link ölü galiba değiştirirseniz sevinirim. Can abi tebrikler
TRCan
07 Mayıs 2010, 18:39:00
Zafer ayvacı paylaştıgın ikinci resime dikkat çekmek isterim ben tam dönüşüme başladığımda sizin bana hamle yaptıgınız çok net bi şekilde belli oluyor ayrıca yüksek süratle viraja geldiğiniz için yaptıgınız ani frenin kızaklaması sonucu ortaya çıkan lastik izlerinin benim size değil sizin bana doğru kaydığınızın tek işaretidir 19.48.02 ve 4 cü resimde direksiyon açıma vurgu etmişsiniz çarpışma anı süresinin 2 resim arasında tam saniyenin 1 de 45 kadarı bir zaman diliminde meydana geliyor yani ilk temas şimdi sorarım size 0,50 saniye içinde nasıl bi hamle yapmam beklenebilir sizin yaptıgın atak ve benim çokdan viraja girmiş bulunmam yüzünden bu kaza KAÇINILMAZDI içerdekinin her zaman geçiş hakkı vardır ama viraj dönmeye başlayan birinin içine hamle yapınca böle durumlar meydana geliyor işde

Ayrıca ceza veren arkadaşlar tek bir kazadan dolayı gerçekde yada sanal ortamda tarihte kim gelecek yarışdan men edilmiş bi araştırın ya o yarışdaki derecelei silinir ya da puan lamadaki puan durumuna eksi puan verilir
D.CaN
07 Mayıs 2010, 20:09:37
Mpr ve koyulan resimlerde ap açık ortada zafer abiyi görmene rağmen frene basmadan ve direksiyonu kırmadan devam edip kazaya sebebiyet vermişsin.
Cezaya gelince ;

[Alıntı: Alıntı sahibi: D.CaN üzerinde 25 Nisan 2010, 18:56:32]

-Yarış ve sıralamalar boyunca herhangi bir kasıtlı çarpma = LfsTurk.com server'larından
uzaklaştırılma cezası. Sürenin ne kadar olacağı adminler tarafından sorgulanacaktır.

Serverden Uzaklaştırma Cezası yerine 1 Yarış Men Cezası verilmiştir.
SeventyEight
07 Mayıs 2010, 23:55:49
* Senin dönüşüne başladığında hamle yaptığım doğru değil, seninle yanyana geldiğimiz andan itibaren benim içeride olduğum gayet net.

* Fren izlerini tekrar incelersen nereye kadar kızakladığım; hızları tekrar incelersen de kimin viraja daha hızlı girdiğini görürsün.

GERÇİ, buradaki resimlerden benim sana doğru kayarak geldiğimi çıkartıyorsan zaten tartışmanın da bir manası yoktur.
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.