LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Basında LfsTurk TRTUNING Nisan/2010 Sayısındayız

TRTUNING Nisan/2010 Sayısındayız

?
100,101

TRTUNING & DRIFT MAGAZİN NİSAN SAYISI BAYİLERDE YERİNİ ALDI:
Birbirinden iyi Modifiyeli Otomobiller - Dopdolu 114 Sayfa - 4 DEV Poster ve birbirinden farklı konular ile karşınızdayız.

VİTRİN
En son çıkan tuning parçaları, dünyadan yenilikler, sektörel haberler ve Türkiye’deki kampanyalardan haberdar olabileceğiniz bir bölüm…

SİNEMA
İlginizi çekecek güncel sinema filmleri ile dolu bir bölüm. Her ay sizler için birini tanıtıyoruz.

JOYPAD
Otomobil ve hız tutkunları için seçtiğimiz birbirinden güzel PC, XBOX, PS3 ve Nintendo oyunları bu bölümde yer alıyor.

TEKNOLOJİ
Birbirinden ilginç ve taze teknoloji haberleri bu ay da ilginizi çekecek...

MODA
Moda bölümünde bu ay, bir bayan gözüyle baylar için 2010’un yeni trendleri yer alıyor. İren Altınalev yazdı…

TUNING – FORD MUSTANG

TUNING – VW GOLF GTI

TUNING – MERCEDES E250 GCI

TUNING – HONDA CIVIC HB

TUNING – SUBARU IMPREZA WRX STI

TUNING – HONDA S2000

TUNING – TOYOTA COROLLO T-SPORT

DRIFT MAGAZINE
Yenilenen logomuz ile karşınızdayız... Dünya’dan ve Türkiye’den en son drift haberleri ile yanlamaya devam ediyoruz…

TEST – SUBARU OUTBACK, RENAULT LAGUNA COUPE

R/C – FORD MUSTANG GT-R

TR RACE – LFS TURK
Tüm dünya LFS denilen bu çılgın oyuna kapıldı. Türkiye’de ise birileri bu işin ipini çekiyor. Herkes LFS Türk’te peki ya sen…

TR DATA – 3M CAR CARE & ARAÇ İÇİ AYDINLATMA İLE İLGİLİ SÖYLEŞİ

SİZİN SAYFANIZ
Genç tasarımcıların sanal tuning ve karakalem çalışmalarına yer vermeye devam ediyoruz…

AKTİVİTE
Adana Modify Club, Kıbrısta ki TR plakalar, Tuning Club İzmir

WEB KURDU
İşinize yarayacak, ilginizi çekecek birbirinden aktif internet siteleri ve forumlar…

4 DEV POSTER
-Subaru İmpreza WRX STİ
-Honda s2000
-Golf GTi
-Mercedes Benz E250 CGI
?
TRTUNING  Durmaksızın tam gaz devam ediyor.Özellikle Golf Mustan ve Subaruyu merakla bekliyorum.Ve bir sayıda daha bize LFS oyuncularına ve LFSTÜRK etkinliklerine yer verdiğin için teşekkürü bir borç bilirim.İyiki varsın TRTUNING
                                                                                                                                                Captan
?
Derleyen düzenleyen bizi dergiye bu ayda koyan ekibe teşekkürler.Sti yüklü gibi sanki
ahmet ozen
vayy be alıcam bu dergiyi
?
Ben de buldum dergiyi fiyatı ve balıkesire ne zaman geleceği belli mi?
Ayrıca kaç sayfa? İlk defa alıcam da
?
Az önce 2. defa baştan sona okudum yine zevk alarak okudum az sonra 3.'yü de okucam . Subaru ve golf mükemmel . Subaru aşırı derecede yüklü tam 710 hp.Ayrıca röportajda çok güzel bir dille yazılmış okurken çok hoşuma gitti. .
?
Abonesiyim her ay geliyor (Y)
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: Tanz - 10 Nisan 2010, 01:02:36]

her ay Lfsturk reklamını veriyomusunuz ?

Kasım 2009 Sayısından İtibaren Her Ay Yaptığımız Yarışlar Yayınlanıyor TR Race Başlığı Altında.
?
Ben de dün aldım araçlar harbiden müthiş.Drift Academy de bilmiyodum.Bi sitesine girim şimdi.Ayrıca bizim bölümde güzel olmuş.
demotr
güzel olmuş
?
Yine geç bir cevap olacak, forumu daha önce keşfedebilseydim böyle olmazdı. Gerçekten güzel bir haber Türkiye'nin isim yapmış dergilerinden birisinde isminizin duyulması. Başarılarınızın devamını dilerim.
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.