LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin S2 Yarışlar AS1 XFG Tek Seferlik Yarış Sonuçları ve Yorumları

AS1 XFG Tek Seferlik Yarış Sonuçları ve Yorumları

?
Levent abi için gerçekten kötü oldu. Bir an onu unuttuk galiba. Üzgünüz abi  Tekrar yarışa devam edip bitirmesini bildiği için ayrıca tebrikler
?
Elbette Murat'cım, beni unuttunuz diye küsüp alınacak değilim tabiki, aslında hatalı olan benim, beklememekle doğru yaptınız. Ben zaten iddialı değildim (şimdilik. ). Benim için yarışı bitirebilmek önemliydi bunu da başardım. Bu   bir tecrübe, gelecek yarışlara hazırlık. Herhangi bir şeyi bahane edip katılmamak, kızmak, darılmak, hatalı olanlarla kavga etmek yakışmaz bize. Lfsturk'ün gücünü yurt dışına da duyurabilmek için daha çok çalışmak daha çok yarışlar tertiplemek, daha çok katılımcıya ulaşmak hedefimiz olmalı. Bu sebeple ileride yapılması planlanan uzun süreli lig usulü yarışlarda başarılı olacak arkadaşlara maddi değeri yüksek olmasa da manevi değeri büyük olacak ödüller vermeyi konuşuyoruz arkadaşlarla. Dereceye girecek arkadaşlara ismine yazılı plaket leri ben hazırlayıp göndereceğim. Belki başka sürprizler de olabilir...
?
ben bu yarışta oldukça eğlendim yeni yarışı sabırsızlıkla bekliyorum. tabii dediğiniz gibi bir lig oluşturulabilirse daha başarılı işlere imza atabiliriz.
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.