LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Tek Seferlik Yarışlar Aston Cadet(AS1) XFG-XRG Tek Seferlik Yarış

Aston Cadet(AS1) XFG-XRG Tek Seferlik Yarış

D.CaN
14 Şubat 2010, 01:42:23
Tarih:6 Mart 2010
Gün:Cumartesi
Saat:21:00
Pist:Aston Cadet(AS1)
Araç:XFG-XRG
Sıralama:20 Dakika
Sprint Yarış:10 Tur
Main Yarış:25 Tur Pit Stop Zorunlu
Antreman Serveri:LfsTurk.com s2
Yarış Serveri:LfsTurk.com s2
Şifre:lfsturkiye

Merhabalar
Yeni Bir s2 Yarışı İle Birlikteyiz.Sıralama,Sprint ve Main Yarış'ları Arasında 5'er Dakikalık Kısa Molalar Verilicektir.Sıralama turları sırasında ve yarış sırasında korna çalmak, yazı yazmak kesinlikle yasaktır, oluşan bir kazada haklı olsanız bile yarış sırasında herhangi bir dilekte veya sitemde bulunmayın, yarış bitiminde forumda açılacak olan konu altında protestolarınızı belirtebilirsiniz. Gerekli yerler adminler tarafindan incelenip hatalı kişiye ceza verilecektir. Ayni şekilde herhangi bir yarış kuralını ihlal eden yarışcı ceza alacaktır.Main Yarışta pit stop zorunludur, pit alanına giriş ve çıkışlarda pit çizgisi içinde kalınız, pit girişinde veya çıkisında kazaları önlemek için yarışa devam eden araçları gözlemleyiniz.Bütün araçlar yarışı tamamladıktan sonra tebriklerinizi, yorumlarınizı belirtebilirsiniz. Son olarak unutmayınki bu organizasyon eğlenmek adına yapılmaktadır, haklı veya haksız olduğunuz bir konuda karşınızdaki kişinin kalbini kırmamaya özen gösterin.
Not:21:00'dan Önce Serverde Olmanız Rica Olunur

Katılım Formu

İsim:
Nick:
Lisans İsmi:
Yazmanız Yeterlidir.

Katılacak Olanlar
1.V-GTi Fatih
2.[ BR ] Trick
3.F1™ TRCan
4.Kaiser™ Berkay
5.V-GTi HunteR
6.[ BR ] R.Mesut
7.[ BR ] Captán
8.
9.
10.
11.
12.
anilkoc
15 Şubat 2010, 00:05:21
görüş belirtmek yasak mı bilmiyorum ama yasaksa mesajımı silebilirsiniz 

harita çok kısa ve yolun çoğu viraj olduğu için geçiş yapma bakımından ne kadar zevkli bi yarış olur bilemiyorum. dikkat kaybı olmadığı sürece sıralama ne alemdeyse yarışta öyle başladığı şekilde biter gibi geliyo bana. takımımdan katılanlar olursa bende katılırım ama şimdilik zor gibi
fatih87ist
15 Şubat 2010, 09:27:12
İsim: Fatih
Nick: V-GTİ Fatih
Lisans İsmi: Fatih_

Yardırmaya devam...
MυяαтуυxєL
15 Şubat 2010, 21:23:54
[Alıntı: Alıntı sahibi: anilkoc üzerinde 15 Şubat 2010, 00:05:21]

görüş belirtmek yasak mı bilmiyorum ama yasaksa mesajımı silebilirsiniz 

harita çok kısa ve yolun çoğu viraj olduğu için geçiş yapma bakımından ne kadar zevkli bi yarış olur bilemiyorum. dikkat kaybı olmadığı sürece sıralama ne alemdeyse yarışta öyle başladığı şekilde biter gibi geliyo bana. takımımdan katılanlar olursa bende katılırım ama şimdilik zor gibi

Tabiki yasak değil görüş bildirmek teşekkür ederiz aksine Fakat oyuncu arkadaşlarımızın çoğu yeni s2 'li oldu. Halada bir çok arkadaşı s2 'li yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Amaç insanları yarışların heycanına alıştırmak ve daha çok tecrübelenmelerini sağlamakdır şuanda. Devamında yaz öncesi zaten düşündüğüm akşamlık seri yarışlar ve ligler başlıycak. O zamana kadar tek seferlik yarşlara katılmamız izlememiz görüşlerimizi sunmamız yeni arkadaşların yararına olucakdır diye düşünüyorum. Herşey tecrübe olayı anlaşılacağı üzere. Katılımınız için teşekkürler
MυяαтуυxєL
15 Şubat 2010, 21:24:27
Trick
[ BR ]Trick
trdriftci
TRCan
15 Şubat 2010, 21:46:04
İsim:Can
Nick:F1™ TRCan
Lisans İsmi:turkishcan

Katılım içim adımı yazıyorum ama her an katılamayabilirim... ::)Yarış günü orda olmaya çalışıcam , eğer gelemessem herkese iyi yarışlar dileriim...şimdiden başarılar..
max rpm
20 Şubat 2010, 19:24:24
Katılım Formu

İsim:Berkay
Nick:Kaiser™ Berkay
Lisans İsmi: arcmedya
anilkoc
02 Mart 2010, 18:57:30
bu yarış host sorunu yüzünden yapılamadı sanırım. yapılamadıysa hangi güne ertelendi?
D.CaN
02 Mart 2010, 23:43:38
Host Sorunu Dolayısıyla Yarış Bu Hafta Sonu(6 Mart Cumartesi Akşam Saat:21:00'e Ertelenmiştir.)
stdarkhunter
03 Mart 2010, 22:10:06
İsim:Bircan
Nick:V-GTi HunteR
Lisans İsmi:stdarkhunter
Captan
06 Mart 2010, 16:47:20
İsim:Ozan
Nick [ BR ] Captán
Lisans ismi:Captan
mcugurTR
06 Mart 2010, 17:26:14
yarisacak arkdaslara basarilar diliyorum pisti begenmiyorum oldukca kisa  anil ile ayni gorusteyim o yuzden katilmiyorum ,25 tur ise lastiklerin neredeyse patlamasina sebep olacaktir, guzel yaris ve boleglenceler ,,,

GEAR
D.CaN
06 Mart 2010, 18:19:45
[Alıntı: Alıntı sahibi: mcugurTR üzerinde 06 Mart 2010, 17:26:14]

yarisacak arkdaslara basarilar diliyorum pisti begenmiyorum oldukca kisa  anil ile ayni gorusteyim o yuzden katilmiyorum ,25 tur ise lastiklerin neredeyse patlamasina sebep olacaktir, guzel yaris ve boleglenceler ,,,

GEAR

Pist Kısa Biraz Zorlu ama Bence Güzel.Lastiğe Gelince 12/15 turlar arasında pit stop yapıp devam edilebilir.
MυяαтуυxєL
06 Mart 2010, 21:56:16
Boş mazaret arkadaşlar bunlar katılıp tecrübe etmek varken neden bu şekilde yapıyorsunuz anlamıyorum. Kazanmak veya kaybetmek veya son sırada olmak önemli değil.
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.