LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Demo Yarışlar 08.02.2010 BL1 XFG Race Sonuçlar Ve Yorumlar

08.02.2010 BL1 XFG Race Sonuçlar Ve Yorumlar

?
Katılan Herkeze Teşekkürler
Sıralama

Sprint 7 Tur

Main 15 Tur

Sprint 7 Tur ve Main 15 Tur Mprlerini Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz.Sıralama Mprsini Alamadım Çünkü Baglantım Kesildi, Alan Arkadaş varsa Upload Edip Koyabilir.
http://www.zshare.net/download/723141845369c2c1/
?
Güzel yarıştı güzel herkeze Teşekkürler
?
tecrübe kazanmak adına güzel ve temiz bi yarıştı benim adıma. katılan herkese teşekkürler
?
Ben main e kadar iyi götürdüm ama 6-7 turda baglantım koptu.
Katılan herkese Teşekkürler diler, Finish görenleri Tebrik ederim.
?
Yarış çok güzeldi. Düzenleyene teşekkür ederim. Sonuncu olmama rağmen heyecanlıydı ve ilk virajda nedense biraz kastığı için arkada kaldım.
?
Düzenleyen herkese çok teşekkürler çok güzel bir yarıştı dodo açısından biraz kötü oLdu ama kurallar.Eğer bir yanlış yaptıysam affola çok eğlenceli bir yarış oLdu.Gear Power ile çok güzel bir şekilde yarıştık çekişmeliydi
?
Ayrıca bu sıralamalar TR Tuning veya başka bi yerde çıkmayacak değilmi?
Çıkarsa ilk defa dergi alacağım
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: redline 306 gtı - 09 Şubat 2010, 01:05:21]

Güzel yarıştı güzel herkeze Teşekkürler 

[Alıntı: Alıntı yapılan: anilkoc - 09 Şubat 2010, 02:14:55]

tecrübe kazanmak adına güzel ve temiz bi yarıştı benim adıma. katılan herkese teşekkürler 

[Alıntı: Alıntı yapılan: fatalrhymer - 09 Şubat 2010, 14:07:13]

Yarış çok güzeldi. Düzenleyene teşekkür ederim. Sonuncu olmama rağmen heyecanlıydı ve ilk virajda nedense biraz kastığı için arkada kaldım.

[Alıntı: Alıntı yapılan: max rpm - 09 Şubat 2010, 14:15:43]

Düzenleyen herkese çok teşekkürler çok güzel bir yarıştı dodo açısından biraz kötü oLdu ama kurallar.Eğer bir yanlış yaptıysam affola çok eğlenceli bir yarış oLdu.Gear Power ile çok güzel bir şekilde yarıştık çekişmeliydi

Nedemek Arkadaşlar Rica Ederim.

[Alıntı: Alıntı yapılan: fatalrhymer - 09 Şubat 2010, 16:12:10]

Ayrıca bu sıralamalar TR Tuning veya başka bi yerde çıkmayacak değilmi?
Çıkarsa ilk defa dergi alacağım

TRTUNING Mart Sayısında Olucak
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: D.CaN - 09 Şubat 2010, 16:33:40]

?
Yarış içi verilen kurallara hazmedemeyen arkadaşlar yarışa bir daha katılmasınlar. Çocukluk yapıyor diyip bok atmasını biliyorsunuz yeri geldiğinde ama verilen ceza'yı hazmedemeyip saygısızca yarışı terk ediyorsunuz. Emeğe haksızlık, saygısızlık 'dır bu. Teşekkürler
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: D.CaN - 09 Şubat 2010, 16:33:40]

Sonuncuyuz tanıdıklar alırsa komedi olur
piiz
böyle yarışlara bende katılmak istiyorum (
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.