RC Burakcarisma
Arkadaşlar aracımın resimleri linktedir.Markası Nikkodur. Aracımı keyfi olarak satıyorum ve pazarlık payı yoktır. Araca 70TL istiyorum. Aracı hard diskim arızalı olduğu için satıyorum. Yeterince param var ama bunu satarsam daha iyisini alacağım.Kargoyu alıcı öder.
Aracımın Özellikleri
Metalik mavi boyalı
Far Karartmalı
Ön Farlar, sinyaller ve stop lambaları araçta yoktu. Bende bunları extradan kandim yaptım. Farlar buz mavisidir.
Siyah Tavan
Parmak Spoiler
Drift Lastikleri vardır.
Bakımlarını düzenli olarak ben yaptım hiçbir sorunu yoktur.
Kumandasına TV anteni taktığımdan açık alanda 100mt ye yakın çekim alanı vardır. (Tarafımdan denenmiştir zaten fazla çektiği için aracı bir müddet sonra görmemeye başlıyorsunuz.)
Araç 6 kalem pille çalışır. Kumandası da 9v pille çalışır. İsteyene polis çakarını da verebilirim ama sık sık pil bitiriyor.
Video:
Video pek istediğim gibi olmadı ama idare edin
Şimdiden alana hayırlı olsun
Aracımın Özellikleri
Metalik mavi boyalı
Far Karartmalı
Ön Farlar, sinyaller ve stop lambaları araçta yoktu. Bende bunları extradan kandim yaptım. Farlar buz mavisidir.
Siyah Tavan
Parmak Spoiler
Drift Lastikleri vardır.
Bakımlarını düzenli olarak ben yaptım hiçbir sorunu yoktur.
Kumandasına TV anteni taktığımdan açık alanda 100mt ye yakın çekim alanı vardır. (Tarafımdan denenmiştir zaten fazla çektiği için aracı bir müddet sonra görmemeye başlıyorsunuz.)
Araç 6 kalem pille çalışır. Kumandası da 9v pille çalışır. İsteyene polis çakarını da verebilirim ama sık sık pil bitiriyor.
Video:
Video pek istediğim gibi olmadı ama idare edin
Şimdiden alana hayırlı olsun