LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Demo Yarışlar 09.12.2009 XFG-XRG Race Sonuçlar

09.12.2009 XFG-XRG Race Sonuçlar

MυяαтуυxєL
10 Aralık 2009, 02:18:32
1.     Grup

1. -[DKR] Mert
2. -[GeaR] Özgün
3. -König™ GTI
4. -Drifters™Emin
5. -DM | TNT  ( işi çıktı )

(1.Grup MPR :

Özgün yarışa izleyici konumunda kalarak başladığı için pol pozisyonunu [Dkr] Mert e devrederek son sıradan yarışa başladı fakat bu durum [GeaR]Özgün 'nün bütün yarış boyunca bütün best zamanlarını yapmasının önüne geçemedi grubun liderliğini yarış sonuna kadar sürdüren Mert final yarışına katılmaya hak kazandı.

2.     Grup

1. -Resitaller™ 003
2. -F1 ™ CEM
3. -F1™ TRCan
4.-König™ Mert Erdem
5. -[DKR]Exelans diskalifiye edildi

(2.Grup MPR :

Resitaller™ 003 Tayyar lakaplı Onur özden bu yarışda XRG arkadan itişli arabayı seçerek grupdaki arkadaşlarından farklığını yine gösterdi, kaplamalarıyla göz dolduran F1™ Can ve Cem kardeşler peş peşe giderek anlaşmanın verdiği keyifle daha hızlı turlar atmaya başladılar sıralama turlarında 1 salise ile pol pozisyonunu kaçıran tayyar lakaplı Resitaller™ takımı üyesi Onur özden 2. tur sonuna gelmeden liderliği ele geçirdi, 3 turda anlık olarak liderlik değişirken blackwood pistinin düzlüğünde rüzgarı yakalayan tayyar liderliğe tam anlamıyla oturmuş bulundu yarış bu şekilde devam ederken 2. F1 takımından Cem 3. ise aynı takımdan olan kardeşi TRCan oldu.

3.     Grup

1. -[GeaR] DoDo
2 -[GeaR] PoWeR
3. -DM | Madeth
4. -allalone
5. -Kaiser™ Aykut (Yarışdan Çekildi)

(3.Grup MPR :

Sıralama turlarında en iyi turu yapan GeaR takımı üyeleri  dodo ve oguz yarışa ilk ve ikinci sırada başlarken arkadalarında sırasıyla Dinamo motorsport takımından madeth, allalone nickli Hasan Sarıkaya ve Kaiser takımından Aykut EREN yarışa başladı ilk tur düzlük sonu virajında pist dışına çıkan Kaiser™ Aykut ön grupdan koparak yarışı arka tarafdan takip etmeye başladı ön taraf 'da GeaR takımı üyelerinin büyük çekişmesi dikkatleri üzerine toplarken hatasız ve çok güzel bir 5 tur çıkaran dodo yarışı kazandı ve finale kalmaya hak kazandı.

4.     Grup

1. -Resitaller 002
2. -Kaiser Berkay
3. -V-GTi Fat!h
4. -TRDC Pr0King
5. -[DKR] Jackal Mert (Yarışdan Çekildi)

(4.Grup MPR :

Oyuncuların ısınmasının ardından başlayan sıralama turlarına pitten çıkan araçlar arka arkaya en hızlı tur zamanlarını yapmaya çalıştılar en iyi tur zamanını antremanlardada kendisini gösteren Resitaller™ 002 nickli Mesut Yücel yaparken V-gti takımından Fatih Dkr takımından jackalmert TRDC takımından proking ve kaiser takımından berkay, 002 'i takip ettiler yarış içersinde Kaiser™ berkay ve V-gti™ fatih arasında büyük çekişme yaşanırken, Fatih 'i geçen Berkay ''daha tur yokmu liderlik benim'' dercesine ön tarafı yokladı Yarış sonucunda yarışı bırakan DKR jackalmert sonuncu olurken TRDC proking 4. vgti fatih 3. kaiser™ berkay 2.  resitaller™ 002 açık ara farklı bu grubun lideri oldu Resitaller™ 002 final yarışına katılmaya hak kazandı.

5.     Grup

1. -Ozans
2. -[GeaR] McUğur
3. -CaN [ TR ]
4.-[GeaR] TunC
5. -DM | TNT
6. -ASABİ (Yarışa Katılmadı)

(5.Grup MPR :

yazısı eklenecektir..

FİNAL YARIŞI

1. -Ozan
2. -[GeaR] d0d0
3. -[DKR] Mert
4. -Resitaller 003
5. -Resitaller 002 (Yarıştan ayrıldı - Diskalifiye)

(Final Yarışı SIRALAMA MPR :

(Final Yarışı 25 Tur MPR :

yazısı eklenecektir..
D.CaN
10 Aralık 2009, 12:54:33
Tebrikler Arkadaşlar
TurboFalcon
10 Aralık 2009, 13:06:33
tşkrler 8asıl biz sizi tebrik ederiz böle güzel bir turnuva düzenlediğiniz icin
max rpm
10 Aralık 2009, 13:59:39
Tebrikler bazı aksaklıklardan dolayı 1. olamadım ama Gerçekten yokladım Lastiklerim iyi olsaydı oLabilirdi.002'nin hakkını vermek lazım hızlı tur dönmeme rağmen 1 sn yaklaştırmadı.Çok keyifli Bir yarıştı. Teşekkürler.
fatalrhymer
10 Aralık 2009, 14:19:39
makina bozuldu. yarıştan attı sonuncu gitsem bile en azından yarışı tam bitirmeyi isterdim.
ayrıca kasınca PC virajda kaza yaptım kotrolü kaybettim sonunculuk bu yüzdendi bence
fatih87ist
10 Aralık 2009, 20:52:10
Emeği geçen herkese Teşekkür ederim. Katılanları ayrıca kutlarım. ...
Yarış anlatımları çok sexyy..
Captan
12 Aralık 2009, 04:22:38
Tebrikler arkadaşlar
R.Mesut
12 Aralık 2009, 19:09:49
Katılan herkeze teşekkürler.Güzel,eğlenceli bi etkinlikti  Finalde çııkmam gerekti 12.turdan sonra yarışmadım ama önemli olan ortamla bir olmaktı.Tekrardan herkeze teşekkürler
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.