LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Etkinliklerden Yorumlarınız LfsTurk TRTUNING Aralık Sayısında Bayilerde Tükenmeden Almanızı Tavsiye Ediyoruz.Ayrıntılar İçin Tıklayın

LfsTurk TRTUNING Aralık Sayısında Bayilerde Tükenmeden Almanızı Tavsiye Ediyoruz.Ayrıntılar İçin Tıklayın

?
104,105 PSD Format

106

TRTUNING & DRIFT MAGAZİN ARALIK SAYISI BAYİLERDE YERİNİ ALDI:
9 Modifiyeli Otomobil - Dopdolu 130 Sayfa - 4 DEV Poster ve 10. Sayısına Ulaşan Drift Magazin ile karşınızdayız.

SİNEMA – AVATAR
Gerçek oyuncularla sanal kahramanları kusursuz bir şekilde buluşturmayı amaçlayan filmde, dünyalılar ile başka bir gezegende...

JOYPAD – NFS NITRO
Aracınızı modifiye edin, 350 km hızla virajlara girin ve rakiplerinizi dağıtın. Need for Speed Nitro yüksek hızlı yarışların eğlence...

TEKNOLOJİ
Birbirinden ilginç ve taze teknoloji haberleri bu ay da ilginizi çekecek. Cep telefonları, bilgisayarlar, mp3 çalarlar ve daha bir çoğu, teknoloji meraklılarına...

MODA & MÜZİK
Sizin için dünya listelerinden derlediğimiz en iyi müzikler, TRTUNING Dance, Hiphop ve Electronic CHART’ta sizleri bekliyor. Diğer yandan tuning tutkunları için özel olarak seçtiğimiz trend haberleri çok hoşunuza gidecek.

SEMA SHOW 2009
Milyonların ziyaret ettiği Sema Show 2009, modifiye parçaları ve aksesuar üreten firmaların şovuna tanıklık etti.

TUNING – FORD SIERRA COSWORTH RS

TUNING – HYUNDAI FX COUPE

TUNING – MINI COOPER S

TUNING – VW SCIROCCO

TUNING – SUZUKI VITARA

TUNING – MERCEDES CL 500 - TC CONCEPTS

TUNING – HONDA CIVIC HB

TUNING – HONDA CIVIC SEDAN

TUNING – PORSCHE CAYENNE

BATTLE ZONE– INFINITI G37 S vs PORSCHE CARRERA 4
Muhteşem kapışmaların, bizim savaş alanımızdaki maceralarına tanık olun!

TEST – INFINITI G37 S

TEST – CHEVROLET CRUZE

R/C – Ac Schnitzer BMW E30 M3

TR RACE
Tüm dünya LFS denilen bu çılgın oyuna kapıldı. Türkiye’de ise birileri bu işin ipini çekiyor. Herkes LFS Türk’te peki ya sen…

TR DATA - JDM DOSYASI
JDM kültürüne hoşgeldiniz! Birinci bölüm

SİZİN SAYFANIZ
Genç tasarımcıların sanal tuning ve karakalem çalışmalarına yer vermeye devam ediyoruz…

WEB KURDU
Otomobil ve modifiye çılgınlarını bir araya getiren birbirinden farklı dijital ortamlardan haberiniz var mı?

KUMHO DRIFT MAGAZINE
Drift otomobili nasıl yapılır? Hangi modifiye işlemlerinden geçer? Bomba gibi geçen Drift Academy Istanbul antrenmanından kareler…

4 DEV POSTER
FORD SIERRA COSWORTH
MINI COOPER S
PORSCHE CAYENNE
VW SCIROCCO
?
Ellerinize Emeklerinize Sağlık TRTUNING   Yine Her ay olduğu gibi Güzel bir Sayı Olmuş.TR Race Bölümünde Geçen Ay Yaptığımız Aston Club Yarışının Sonuçlarını ve Resimlerini Tam 3 Sayfa Görebilirsiniz
?
(boş / yalnızca görsel içerikli mesaj)
?
TR Tuning Tartışılmaz Türkiyenin En iyi Tuning Dergisi
?
Dergiyi Aldım Süper Aletler var Çok Fena.Bizim sayfamızda Öyle(104,105,106) Yanlız Ufak bi yanlışlık olmuş Yazı ve Fotoğraflar:Murat YÜKSEL Olması lazımdı bilgilinize.Onun Dışında Hem Bizim Sayfamız Olsun Hemde Diğer Sayfalar Olsun Tek Kelimeyle SÜPER.
?
Evet Bahadır Abi kusura bakma onu eklemeyi unutmuşum sadece dergide yazılan ismi yazmıştım.Yarış Anlatan Yazıda:Bahadır Tüfekci,Murat Yüksel ve Mesut Yücel'inde Emeklerine Sağlık.
?
Emeklerinize sağlık
?
emeğinize sağlık süper olmuş
ßeyti
Çok güzel olmuş, inşallah daha da güzel olacak
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: CLioRs61 - 26 Kasım 2009, 20:38:54]

TR Tuning Tartışılmaz Türkiyenin En iyi Tuning Dergisi

Aynen, onun için duramıyorum almam lazım.
?
Bağlımlılık Yaptı Artık Her Ay Truningdeyiz
èCKo
Bu ay bu ayki dergi süper olmuş yaaa
?
Aldım okudum ve dedimki; Ne Güzel bi dergi bu yaa.
  TRTUNİNG
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: fatih87ist - 10 Aralık 2009, 21:13:57]

Aldım okudum ve dedimki; Ne Güzel bi dergi bu yaa.
  TRTUNİNG

Reklam sloganı olur bundan:)
?
Bende en yakın gazete bayii 'ndn temin ettim dergiyi Benim ismimim yanlış yazılması dışında kusursuz olmuş. Yazımızın tamamını eklememişler nedense    Uzun olduğu için olabilir diye düşündüm. Ellerinize sağlık TrTuning
?
Evet Yazı Bayagı Uzundu Oyüzden
?
Teşekkürler TRTUNING emeğinize sağlık
?
Maşallah Maşallah.Allah bozmasın Her ay TrTuningdeyiz  .Emeği geçen herkese teşekkürler.
?
Bu Hafta Sonu Alıp Okuyucam Eminimki Süperdir
?
104,105

106

PSD Formatında
?
Vaay dergiye çıkmışız bu ayın dergisinde mi bu ?
?
haha Çok mutlu oldum ya adım dergide çıkmış
?
Takip Etmediğin Buradan Belli Oluyor Berkay Şuan Yeni Sayı Bayilerde Geçen Sayı Kalmışmıdır Bilemiyorum.
sonkral
(boş / yalnızca görsel içerikli mesaj)
?
Ellerine sağlık, güzel yapmışlar.
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.