LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin S2 Yarışlar City Long(SO4) Tek Seferlik Yarış Sonuçları

City Long(SO4) Tek Seferlik Yarış Sonuçları

D.CaN
22 Kasım 2009, 14:32:57
Son anda bir anlık sinir ile yazdıklarım için bir kişi Dışında Herkezden Özür Dilerim.main yarışta 4.tura kadar herşey çok güzeldi.geçen yarıştada butarz kazalar başıma gelmişti ama birşey dememiştim.
Sıralama Turu
Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
İlk 7 Tur mpr Almayı unutmuşum mpr alan biri sonuçları eklerse sevinirim
İkinci 7 Tur
Main 15 Tur

Sıralama,İkinci 7 Tur,Main 15 Tur MPRleri
fatih87ist
22 Kasım 2009, 15:24:30
Mpr den gördüklerime göre yarış hüsrana uğramış.
Mert 4. tur da çok ayıp etmişin . Kural denen bişe kalmamış.
Ve hala kendini haklı sanıyorsun. O viraj da dgn önünde olmasa sen direk duvara giriyordun. seni dgn kurtarmış ve sen hala yol vermeden bahsediyorsun.
Mpr de herşey ap açık...Saygılar....
sanalyusuf
22 Kasım 2009, 15:52:25
kazanan ve kaybeden herkezi tebrik ediyorum (  :

[Alıntı: Alıntı sahibi: fatih87ist üzerinde 22 Kasım 2009, 15:24:30]

Mpr den gördüklerime göre yarış hüsrana uğramış.
Mert 4. tur da çok ayıp etmişin . Kural denen bişe kalmamış.
Ve hala kendini haklı sanıyorsun. O viraj da dgn önünde olmasa sen direk duvara giriyordun. seni dgn kurtarmış ve sen hala yol vermeden bahsediyorsun.
Mpr de herşey ap açık...Saygılar....

bende indiriyorum bende bakıcam
asabi___
22 Kasım 2009, 18:13:18
benim ilk yarışımdı.. inanılmaz keyif aldım gerçi olan biteni göremedim gerilerden geldiğim için ama problemsiz yarıştım sanırım.. en azından yarışı bitirdim emeği gecen herkeze çok teşekkür ediyorum... böyle etkinliklerin devamını bekliyorum.. saygılar
sanalyusuf
22 Kasım 2009, 19:43:31
vallaha süpermiş ya keşke bilgisayarım düzgün olsaydıda katılsaydım sevmem böyle aracı kaydırmadan gitme çalışmalarını ama bu sefer eğlenceliymiş
MυяαтуυxєL
22 Kasım 2009, 22:48:24
Son anda bir anlık sinirden yaşanan tadsız bi an dışında gayet seviyeli ve eğlenceliydi. Katılan herkeze teşekkürler.
R.Mesut
23 Kasım 2009, 00:59:40
Bu mert yarıştan önce ne yedi ne içti bilmiyorum ama acayip çarpmış,her etkinlikte oluyor ve sanki D.canla bana mahsusen bişeymiş gibi ikimize oluyor..Neyse seviyeli yarıştı diyim,gerçi herkezin seviyesi ortada..
Captan
23 Kasım 2009, 02:13:57
Gözünü sevdiğimin s2'si
max rpm
23 Kasım 2009, 09:30:42
Mert Herkese güzel kaporta boya yapmış.
Alpis
23 Kasım 2009, 17:18:52
Yarısını izledim , Mert mikail abiyi güzelce çevirmiş , Can'ı da güzelce sıkıştırmış ve durmak zorunda bırakmış Bravo diyorum  Kim bilir gerisinde neler var
MυяαтуυxєL
23 Kasım 2009, 21:46:16
Merte yüklenmek yerine saygı duymak gerekir bence arkadaşlar sonuç mayetinde bi oyun ve bi oyun, kalp kırmaya gönül koymaya değmez diye düşünüyorum. Zaten daha ilk yarışlarımız. Kimse profesyonel değil zamanla tecrübe kazanıp eksiklerini tamamladıkdan sonra daha iyileri olucağına eminim.

Ha unutmadan arkadaşlar üstteki yorumları yapanlar

bu linkdeki konuyu
gerçekten içinden gelerek dikkatlice okusun. Kendi hatalarının farkına varsın yarış esnasında yapması gerekenleride tekrar hatırlasın.
SeventyEight
23 Kasım 2009, 21:55:39
Yarış esnasında bilinçli olarak çarpan vs. kısacası efendi gibi yarışmayanlara verilecek cezalar bellidir. Kurallar bellidir, cezalar bellidir. Yaptırımlar bellidir. Neden yarışlardan sonra MPR alınıyor ki?

Ne fazlası ne azı, kimse haddini aşmayacak. Sınırlarını zorlamayacak, tepelerden bakmayacak. Yoksa ne olduğunuzu anlamadan yerle bir olursunuz da üzerinizden geçenleri tanıyamazsınız.
TurboFalcon
24 Kasım 2009, 12:52:31
carptığım herkezden özür dilerim 
Carpmamın nedenleri frenlerim cok kötüyüdü lastik ısınınca hic tutmuodu ama lastikler sıfır olunca frenler cok yakın mesafede iyi tutuodu o yüzden ayarliyamıodum bir de mpr yi arkadaşlar iyi izleyin ki kac kişi yol vermemiş bana hem mikailden özür dilerim ama beni nasıl sıkıştırıo kacacak yer olmadığı icin ona carptım
D.CaN
24 Kasım 2009, 14:02:05
Frenin iyi olmaması senin sorunun.Sen Yol vermeyi bi ögren dıştan içe giren benim senin frenlemen gerekirken sıkıştırıp çarpıp devam ediyorsun bir özür dilemeden.MPR orda varsa aksini idda eden yazsın viraja nasıl girilir dıştan içemi, içten dışamı? O kazada kimin yol vermesi gerektigini kimin haksız olduğunu yazsın.
Alpis
24 Kasım 2009, 15:18:19
Sollama yerlerin çok yanlış tamam öndekinden hızlı olabilirsin illa soldan sağdan geçmen gerekmiyo mikail abiyi virajda sollarken çevirmişin can ıda virajda sıkıştırmışın ,

Murat abi kazaların vs vs sebeblerini biliyodur önceden söyledim fakat nedense düşman gözüyle bakıldı
TurboFalcon
24 Kasım 2009, 15:59:58
[Alıntı: Alıntı sahibi: D.CaN üzerinde 24 Kasım 2009, 14:02:05]

Frenin iyi olmaması senin sorunun.Sen Yol vermeyi bi ögren dıştan içe giren benim senin frenlemen gerekirken sıkıştırıp çarpıp devam ediyorsun bir özür dilemeden.MPR orda varsa aksini idda eden yazsın viraja nasıl girilir dıştan içemi, içten dışamı? O kazada kimin yol vermesi gerektigini kimin haksız olduğunu yazsın.

özür dilememi bırakmadın ki küfür eden sensin ban atan sensin daha adamsana bir demeden yani ben bir şey demeden küfürleri say ve banı at
D.CaN
24 Kasım 2009, 16:50:30
otomatik yazı komutları çalışmıyordu herhalde senin çarptıktan sonrada yazabilirdin o bahaneyi geç.sen birşey demedinmi ! yol vermeyi ögrende diyen bendim herhalde.yarışın içine ettin bıraktın.oldu bitti daha fazla boş konuşmaya gerek yok.bundan sonra dikkatli olursun artık
Captan
24 Kasım 2009, 20:10:35
DoğanCan öncelikle biraz sakin olmanı öneriyorum ve üslubunu düzeltmeni tavsiye ediyorum. Forum da sokak ağzıyla yazman hoş değil hele ki yarış sonrası(olmuş bitmiş birşey) açılan başlık altındaki konulara.İkinci söyliceğim viraj ister dıştan içe doğru alınır ister içten... önemli olan ve asli kural aynalarını profesyonel olarak kullanarak arkandaki yanındaki ve önündeki sürücüye göre haraket edip hızını ona göre ayarlamaktır.
D.CaN
24 Kasım 2009, 20:16:57
İster içten alrsın ister dıştan ama genelde dıştan içe alan yol hakkına sahip olur diye biliyorum. 4 basıldıgında yol çizgiside hep dıştan içe doğru gösteriyor.tamam aldın içten kimse birşey diyemez ama kazaya sebebiyet verilmiş.
R.Mesut
24 Kasım 2009, 20:30:06
[Alıntı: Alıntı sahibi: ozanatc üzerinde 24 Kasım 2009, 20:10:35]

DoğanCan öncelikle biraz sakin olmanı öneriyorum ve üslubunu düzeltmeni tavsiye ediyorum. Forum da sokak ağzıyla yazman hoş değil hele ki yarış sonrası(olmuş bitmiş birşey) açılan başlık altındaki konulara.İkinci söyliceğim viraj ister dıştan içe doğru alınır ister içten... önemli olan ve asli kural aynalarını profesyonel olarak kullanarak arkandaki yanındaki ve önündeki sürücüye göre haraket edip hızını ona göre ayarlamaktır.

Eminim sende böyle dediğin gibi takip ediyorsun sağındaki solundakini  Hepimiz profesyoneliz ya
Captan
24 Kasım 2009, 21:09:28
[Alıntı: Alıntı sahibi: redline 306 gtı üzerinde 24 Kasım 2009, 20:30:06]

Eminim sende böyle dediğin gibi takip ediyorsun sağındaki solundakini  Hepimiz profesyoneliz ya

Emin olabilirsin
Captan
24 Kasım 2009, 21:10:05
He yanlış olmasın profesyonelim diye bir iddiam yok.Ama dikkatliyim
TurboFalcon
24 Kasım 2009, 22:35:47
ozan tmm kardeşim D.CAN dan özür dilerim bitirelim bu konuyu ve 002 den
Captan
24 Kasım 2009, 23:14:56
Nice yarışlara LfsTürk
R.Mesut
25 Kasım 2009, 00:00:51
[Alıntı: Alıntı sahibi: ozanatc üzerinde 24 Kasım 2009, 21:10:05]

He yanlış olmasın profesyonelim diye bir iddiam yok.Ama dikkatliyim

O kadar dikkat hepimizde var,senin ilk belirttiğin tabir tamamen değişik;arkandaki yanındaki önündeki vs vs. Ben bu dikkati hiç bi profosyanel sürücüde göremedim daha tam olarak (sizin gibi değil bu arada.PROFESYONEL olanlarda)
Captan
25 Kasım 2009, 02:10:13
Sizin gibi değil derken neyi kast ettiniz acaba?
Lombardi
25 Kasım 2009, 13:50:48
Tarih 12 Ekim 2008 , RaceSimTürkiye ilk yarışı sonrası büyük usta Tuncay abimizin foruma yazdıklarını hatırlatmak isterim. Geçmişte yaşananlardan ders alın ve aynı hataları tekrarlamayın.

Tuncay abi diyorki ;
" Arkadaslar bu kadar alingan olmayin. Bircok kisinin ilk yarisiydi, bilmedikleri önemli seyler var. Ama bunlarin hepsi zamanla asilacak seyler. Hicbirimiz bunlari anamizin karninda ögrenmedik. Hepimiz burada olabilmek icin para, zaman, emek(özellikle adminler) harciyoruz. Bir yarista olumsuz seyler oldu diye hemen havlu atmayin, birbirinizi kirmayin. Bu tür organizasyonlarda kazanilan en önemli sey tecrübedir. Sabirli olun, eminim ilerde cok daha seviyeli, cekismeli, zevkli yarislar yasayacagiz "
jr...
25 Kasım 2009, 14:05:13
[Alıntı: Alıntı sahibi: Lombardi üzerinde 25 Kasım 2009, 13:50:48]

Tarih 12 Ekim 2008 , RaceSimTürkiye ilk yarışı sonrası büyük usta Tuncay abimizin foruma yazdıklarını hatırlatmak isterim. Geçmişte yaşananlardan ders alın ve aynı hataları tekrarlamayın.

Tuncay abi diyorki ;
" Arkadaslar bu kadar alingan olmayin. Bircok kisinin ilk yarisiydi, bilmedikleri önemli seyler var. Ama bunlarin hepsi zamanla asilacak seyler. Hicbirimiz bunlari anamizin karninda ögrenmedik. Hepimiz burada olabilmek icin para, zaman, emek(özellikle adminler) harciyoruz. Bir yarista olumsuz seyler oldu diye hemen havlu atmayin, birbirinizi kirmayin. Bu tür organizasyonlarda kazanilan en önemli sey tecrübedir. Sabirli olun, eminim ilerde cok daha seviyeli, cekismeli, zevkli yarislar yasayacagiz "

işte budur..
TurboFalcon
25 Kasım 2009, 15:36:31
doğru demiş wallah
Captan
25 Kasım 2009, 16:21:01
bence son nokta bu sözlerdir.Üstüne daha mesaj bile yazılmaz.
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.