LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Demo Yarışlar XF.Rally Etkinlik. ResimLeR.

XF.Rally Etkinlik. ResimLeR.

ProKing
01 Kasım 2009, 00:52:01
Süper Bir Geceydi Kazasız Belasız Halletdik Hersey için ve Emege Geçenlere Teşekkürler

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

Kazanan Mert Arkadasımı Tebrik Ediyorum... Güzel bir yarış çıkarttı Devam Böyle (Maşallah)
Bütün Yarışın Resimlerini burdan indirebilirsiniz...
K0R@Y
01 Kasım 2009, 00:59:19
Captan Diskalifiye  Güzel olmuş
TurboFalcon
01 Kasım 2009, 12:05:36
bu etkinliği düzenliyenlerin e.s
oynayanlarında e.s
fatalrhymer
01 Kasım 2009, 12:34:24
valla güzel geceydi ama kazasız belasız değildi. öyle kaza yaptırdılarki çıktım oyundan
TurboFalcon
01 Kasım 2009, 14:17:52
[Alıntı: Alıntı sahibi: cem_dalda üzerinde 01 Kasım 2009, 13:14:25]

Usta sen çok yavaşdın bir ikincisi en son sana vuran benim ben vurdukdan sonra çıkdın yav ben şu mantıgı çözemedim 2 tur arkamdasın tur bindiriyorum ve önüme kırıyorsun sonrada bana çarptılar 

doğru sölüosun kardeşim ulan 1. ciyim önde gidiom tur bindircem yol vermiolar 1 kac kişi deli oldum
SeventyEight
01 Kasım 2009, 14:34:05
Yarışmadan önce herkes şu bayrakları, kuralları öğrense çok daha iyi olacak.

@fatalrhymer

Bu söylenenler mavi bayrağa sebep olur -ki zaten sen de oyunda "mavi bayrak ne demek?" diyerek bilmediğini gösterdin. Önümüzdeki yarışlarda bu yaptıklarınız eksi puan olarak yazılır hanenize, yarışlara katılamazsınız.
D.CaN
01 Kasım 2009, 14:36:24
Katılan Arkadaşlara Teşekkürler.Resimler İçinde Sağol.
tuNingmaNia
01 Kasım 2009, 17:01:38
Benim için şansızlıklarla dolu bi yarış oldu ama genede zevkli ve eglenceli geçti teşekkür ediyorum arkadaşlar.
KuByy*
01 Kasım 2009, 21:55:47
Çok güzel bi geceydi,iyi eğlendik. Şöyle haftada 3-4 aksam saat 20:00 ' de başlayan yarışlar yapalım bence. Hatta önümüzdeki XFG ' lerle bi 40turluk normal race olabilir. Mert arkadaşımı ve diğer arkadaşları tebrik ederim.
merterdem
02 Kasım 2009, 09:52:35
evet arkadaşlar çok güsel ve eğlenceelibir yarış oldu fakat 30. turda benzinim bittiği için yolda kalıp diskalifiye oldum hatta bir ara artık elimi hissetmiodm fare tutmaktan ama genede çok eğlendim herkezin ellerine sağlık
Captan
02 Kasım 2009, 18:36:20
[Alıntı: Alıntı sahibi: merterdem üzerinde 02 Kasım 2009, 09:52:35]

evet arkadaşlar çok güsel ve eğlenceelibir yarış oldu fakat 30. turda benzinim bittiği için yolda kalıp diskalifiye oldum hatta bir ara artık elimi hissetmiodm fare tutmaktan ama genede çok eğlendim herkezin ellerine sağlık

seni captan yapanın ben....
tuNingmaNia
02 Kasım 2009, 18:44:41
3. ve 4. resimleri çok beyendim ozan abiyle güzel çıkmısız cekenlere tesekkürler
TurboFalcon
02 Kasım 2009, 19:23:17
[Alıntı: Alıntı sahibi: tuNingmaNia üzerinde 02 Kasım 2009, 18:44:41]

3. ve 4. resimleri çok beyendim ozan abiyle güzel çıkmısız cekenlere tesekkürler

evt gercekten cok iyi yakalamış berkay onun e.s canım knkm benim
asabi___
03 Kasım 2009, 00:12:32
Selamlar.. bende lfs de s2 lisans sahibiyim, bence xfg yerine xrt lerle yapılacak bi yarış düzenlense çok daha keyifli olcanı düşünüyorum.. bunuda değerlendirirseniz sevinirim.. bu yarışa hastane işlerimizden dolayı katılamadım.. ilk yarışa katılcam inş.. yeni organizasyonları dört gözle bekliyorum...
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.