LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Bilgisayar / Teknoloji ve Oyun Zorunlu Messenger Sürümünü Kullanmak İstemiyenler..

Zorunlu Messenger Sürümünü Kullanmak İstemiyenler..

MυяαтуυxєL
23 Eylül 2009, 17:25:58
Arkadaşlar merhaba..

1 hafta kadar önce messenger kullanımı son sürüm olarak zorunlu hale getirildi.. Benm gibi eski sürümcüler, yenisine alışamayanlar bu konuda aradığı bütün sorunlara cevap bulabilicektir.

Windows Live Messenger 8.0 sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız ekteki Msn Kurulum dosyasını indirip içide bulunan Windows.Live.Messenger.8.0.0812.00.zip dosyasını bilgisayarınıza kurunuz.(tabi msn ile ilgili herşeyin bilgisayardan kaldırdığınıza ve açık bütün msn sürümlerinden çıkış verdiğinize emin oldukdan sonra)  Programı bilgisayara kurdukdan sonra yine aynı zip paket içinde bulunan msnmsgr.8.0.zip adlı ek patch'i  C:\Program Files\MSN Messenger\ klasörüne kopyalayın ve eski dosyaların üzerine yazın. Windows Live Messenger 8.0 kullanmanıza olanak sağlayan bu dosyalara aynı zamanda A-Patch uygulanmıştır (Reklamlar kaldırılmıştır, çoklu oturum açma ve diğer bazı özellikler aktif edilmiştir).

Tüm dosyalar NOD32 Internet Security 2009 ile taranmıştır ve oturum açma denemelerinde başarılı olmuşlardır.

Alternatif olarak mevcut msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp Özellikler > Uyumluluk > Bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır: Windows 2000 > Tamam işlemini de uygulayabilirsiniz. Ancak bu yöntemle Messenger Plus! çalışmaz hale geliyor. Messenger Plus! kullanıyorsanız uyumluluk değişikliğini geri alıp ekteki zip dosyalarından indiriniz.

Bununla birlikte Microsoft'un bu zorunlu güncellemeyi devreye sokmasında bazı güvenlik nedenleri ve yeni sürümle birlikte gelen Messenger protokolündeki bazı değişiklikler yer almaktadır. Bu nedenle en son resmi Windows Live Messenger sürümüne güncellemenizi öneririm.

Ayrıca oturum açabilmeniz için paylaştığımız bu dosyaları kullandıktan sonra yama ve eklentilerde sorun yaşayabilirsiniz (Messenger Plus! sorunsuz çalışıyor). Herhangi bir problemle karşılaşırsanız lütfen bu konu altına not düşün. Bir çözüm mevcutsa yanıtlayacağız.

www.LfsTurk.com | Windows Live Messenger 8.0

Not: Alıntı Değildir.
D.CaN
23 Eylül 2009, 17:35:08
Paylaşım İçin Teşekkürler.Yeni sürümü hiç sevmedim eski sürüme dönücem
sanalyusuf
23 Eylül 2009, 17:36:29
Paylaşım için teşekkürler ama herşeyin yenisi iyidir
İnferno_berkay
23 Eylül 2009, 17:37:00
çok yararlı bir bilgi teşekkürler ama teknolojiyede ayak uydurmak gerek
MυяαтуυxєL
23 Eylül 2009, 17:39:21
Teknolijiye ayak uydurmak gerek fakat teknoliji size hata raporları ve karma karışık alışılamıycak bişi sundumu eskisi daha çekici geliyor
Tayyar
23 Eylül 2009, 18:50:24
Teşekkürler,ne varsa eskilerde var
must!
28 Eylül 2009, 18:55:32
9.0 sürümüyle zar zor idare ediyodum hata veriyodu yada vermiyodu devam ediyoduk         diğerini sildim bunu bi deniyim dedim şu hatayı verdi  '' the procedure entry point ?CSAddfilr@@YGJIPB_W0IK@Z could not be located in the dynamic link library msncore.dll. '' çok karmaşık bişiler acaba internet sayfası olan dosyayı msn klasörüne yapıştırmıyor muyuz nedir ?
MυяαтуυxєL
29 Eylül 2009, 15:52:51
Yanlış bişiler yaptığın kesin. Yeniden bi kurmayı dene istersen messenger ile alakalı hiç bir şey kalmamasına dikkat et.
must!
03 Ekim 2009, 02:07:08
çok denedim ama olmadı hep hata veriyo çözemedim program 8.0 için onla denedim bide 8.1 ile denesem acaba olur mu ? durmadan soru sormamın nedeni artık msn indirmekten bıktım ama olmuyolar
MυяαтуυxєL
03 Ekim 2009, 02:13:27
Acaba bu sorunun aynı link içersindeki msn sürümünü kullanmadığından dolayı kaynaklanıyor olabilirmi ?
meLih
25 Kasım 2009, 13:29:17
teşekkürler en çok aradığım şşeylerden biriydi çok saol...
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.