LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Yardım Bölümü s2 lisansı

s2 lisansı

?
[Alıntı: Alıntı yapılan: Mr.ZaZu - 27 Eylül 2009, 08:45:12]

Bence S2 Lisansı Olanlara Daha Uygun Bi Fiyata Veya Emrenin Dediği Gibi 10 TLLik Bi Ücretle S3 E Geçirseler Güzel Olur

Öyle olucak tabiki s1'den s2'ye geçerkende aynı şekil olmuştu çünkü.
Alpis
s1 den s2 ye geçerkende ufak bi ücretle geçiyosun 10 tl civarında s2 den s3 geçerkende ufak bi fiyatla 10 tl gibi öyle geçiyosun s2 liler avantajlı olucak bu durumda
?
hadi beyler 1 ay atın kenara 5 er 10 ar yapalım bi s2 tayfa...
_Boss_
Yani bncede 5-10 okul harçlığından biriktirin en olmadı her türlü değer s2 ye..
_Boss_
Wallaha Ben Biriktirdim Aldım Bi Lisans İnsan İsterse Herşeyi Yapar Koyun 5 Er 10 Ar S3 Geldiğindede 10 TL Verip Geçeriz ...
?
Hayranım organize oluşumunuza arkadaşlar. Lisansı olmak gibisi yok. Bi kaç arkadaşa yardımcı oldum siteden. İstiyen herkezede her türlü yardımcı olurum.
Alpis
Demoda fazla çekmeyin arkadaşlar  ben 3.5 sene demo oynadım 4 . senemde s2 aldım ve çok keyifli direksiyonla ağır ağır geziyorum  keşke erken alsaydım diyorum sizede tavsiyem zaman geçiktirmeyin alın biran önce
_Boss_
[Alıntı: Alıntı yapılan: Alpis - 29 Eylül 2009, 19:40:14]

Demoda fazla çekmeyin arkadaşlar  ben 3.5 sene demo oynadım 4 . senemde s2 aldım ve çok keyifli direksiyonla ağır ağır geziyorum  keşke erken alsaydım diyorum sizede tavsiyem zaman geçiktirmeyin alın biran önce

bende 2 sene demoda takıldım ve yakın zamanda aldım Murat abi sağolsun .. Cruise lerden çıkmaz oldum. 1 gram lag olmazmı kardeşim süper bişi yaaa
herkese tavsiyem 3-5 atın kenara alın..
?
Birikmişim var ancak onu harcamayacağım Harçlıklarlı kullancağım.Bugün para biriktirmeye başladım 2 tl harcadım okulda şu anda 8 tl var zamanla biriktiricem ''0'' lisans alıcam bi 1 yada 2 haftaya tamamlanır param bayram parasından da eklerim üstüne
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: max rpm - 30 Eylül 2009, 19:05:26]

Birikmişim var ancak onu harcamayacağım Harçlıklarlı kullancağım.Bugün para biriktirmeye başladım 2 tl harcadım okulda şu anda 8 tl var zamanla biriktiricem ''0'' lisans alıcam bi 1 yada 2 haftaya tamamlanır param bayram parasından da eklerim üstüne

s2'yi satın alma konusunda sıkıntın olursa her türlü yardımcı olabilirm. Sadece senin için değil tabi herkez için geçerli..
?
24 Euro
?
Biriktirmeye başladım.. Bir aksilik olmazsa bende s2'li olacağım inşallah..
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: _Boss_ - 03 Ekim 2009, 00:07:28]

İnş. kısa sürede kurtulursunuz Onur kardeşim. Ben Murat abi sayesinde aldım ve çok ta memnunum yani s2 çok farklı bişey girince anlarsın bambaşka bi dünya sanki

Eyvallah sağolasın.. Allah nasip ederse bende çok yakında S2 alıp katılacağım aranıza..
?
aynen bu aralar Bizde Sıkıntılıyız  Düze çıktığımda  murat Abi Senle haberleşiriz
Alpis
Lc baya kalabalığız gelin arkadaşlar gelin  s2 alana lc de 10 bin hediye vercem
?
10k ? 1milyonda kaç sıfır vardı
Alpis
1.000.000
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: Alpis - 05 Ekim 2009, 01:25:36]

1.000.000 

Lisans alana 6 sıfırlı 1 benden hediye
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: sanalyusuf - 26 Eylül 2009, 00:27:12]

Arkadarşlar bencede alın ordaki hayat değişik boyut mesela siz yarış yapıyorsunuz ya yolda biri duruyor aydı demoda olduğu gibi sap sap duruyor admin hemen pite atar yada voteban işlemi yapılır ve zaten orda yolun ortasında duran kimseyi göremezsiniz süper serverlar süper insanlar var ben bile çok fazla girmememe ramen biriyle tanıştım ve adam yukes tm de yani çok türk var ama düşünün lfsturk  2. serverini s2 ye açsa ne güzel olur herkez gelir zaten almak isteyen olursa murat abi yardımcı olur

not: eğer 2. el s2 alırsanız belki emin değilim sahtekarlığa kurban olabilirsiniz ama eğer alırsanız ilk biraz düşünün 

Yoo Ben 2.El Aldım Hiçbişey Olmadı ... Güvendiğiniz Kişilerden Alırsanız Sorun Olmaz
Alpis
2.El s2 alırken yusuf arkadaşımında dediği gibi sahtekarlık olayları olabilir  Örnek veriyorum 30 TL s2 i satıyo gidip bankadan adamın hesabına yatırıyoz parayı sende eve geliyosun msn den yatırdım diyceksin ama adam seni silmiş msn den Hop para gider    Bu yüzden ev adresini cep telefonunu isteyin bende 2. el aldım bi arkadaş satıyodu lfsworld e girdim baktım 1500 km gitmiş çok az bi miktar bu ben kendi demo lisasımla 2000 km yol gitmiştim kafama yattı aldım    Alırken incelenmesi gereken bi olay yok Sadece satıcıya şu soruyu sorucaksınız Her hangi bi serverde kalıcı banın var mı ?

Ben onura s2 alıcağım gün sordum bu lisas temizmi anlıyabilirmisin çok iyi anlarım dur 1 dk dedi sonra bana msn den şöyle dedi baktım temiz gibi görünüyor  lfsworld den bakarak temiz mi değil mi anlıyamazsın ....
?
Evet 2.el alırken emrenin dediği gibi ev adresi cep telefonunu almak lazım.birde lfsworld'den kontrol etmek lazım
_Boss_
[Alıntı: Alıntı yapılan: İn@nÇ - 04 Ekim 2009, 23:45:13]

Biriktirmeye başladım.. Bir aksilik olmazsa bende s2'li olacağım inşallah..

Vayy kankam sende gel İyice bitkisele girelim ondan sonra karneler berbat
?
Murat abiyle görüştüm cumartesi öğleden sonra parayı yatırmak için ptt'ye gideceğim.Yani yarın Artık bende s2 lisanslıyım
?
Hayırlı Olsun.Cumartesi Günleri PTT Kapalı Diye Biliyorum
?
Pazartesi gününe kalır o iş.. Fatih 'de yatırcakdı. Oda yatırırsa eğer berkay ile birlikte onada alayım.
uyyusss
bende en yakın zamanda s2 almayı planlıyorum oyunda görüşürüz: ))
?
Murat abi ben s2 alıcam fakat senle msnde konuşamadık...saatler rastlaşmadı...turkcell no varsa özel msj atarmısın konuşalım...( yada msnde ) Elimde para şuan hazır harcamakdan korkuyorum bian önce almam lazım...malum duran para çarçur oluoo     YAKINDA BENDE ARANIZDAYIM...
?
Can Murat Abi Çalıştığı İçin Gün İçerisinde msnde olamıyor akşam 20:30 dan sonra msnden görüşebilirsin.msn adresini özel mesaj olarak attım.Hadi Hayırlısı
konyagti
usta bunun parasız olanı yokmu ?
TurboFalcon
parasız olanı yok ama verdiğin paranın karşılını cok iyi veriyor yani hakkının fazlalığını veriyor sana s2 de zevk
suhandemiroz
arkadaşlar s2 lisansı satan varmı alıcam.
gürol
ya arkadaşım bana lfs yi yükledi oynadım hoşuma giddi bende s1 mi s2 mi onları almak isitiyorum inanın hiç bir şey bilmiyorum nasıl alcam nasıl yüklücem bana yardım edin lütfen mail atarsanız sevinirim bide oyunu flaş belekden yükledik bi sıkıntı olurmu bana bi açıklarsanız bende katılcam
?
s2 Lisansını 24£ verip alabilirsin lfs.net'den.kart yoksa yardımcı olabiliriz.
bilmece38
Arkadaşlar :S bana yardımcı olabilecek var mı ? kredi kartım yok (yöneticlere sadece) havale yapabilirim kredi kartı olan yöneticler varsa ben havaleyi yapayım benim yerime s2 alsa olur mu :S
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.