LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin LFS'den Fotoğraflar Logitech Driving Force GT Tanıtım..

Logitech Driving Force GT Tanıtım..

_Boss_
3 Gün önce kendime Vatanbilgisayar'dan  Logitech Driving Force GT aldım ve merak edenler için tanıtmaya karar verdim.

Öncelikle Özellikleri:
Direksiyonumuz 900 Derece 2.5 Tur dönüyor.
Vites Triptronik (İleri - Geri). Direksiyonun hemen yanında.
Pedallar Gaz ve Fren olarak 2 tane Sertlikleri G25 gibi Fren Daha sert gaz ise daha yumuşak.
Masaya Direksiyonun altındaki tutamaçlarla bağlanır.Yüksekliği falan ayarlanabiliyo tutamaçların.

Not:
Direksiyon Normalde PS3 Direksiyonu oldğundan PC de çalıştırmak için Logitech'in sitesinden Driving Force Pro'nun programını indirmeniz gerekiyor.
Pc ile %100 uyumlu..

Şimdide biraz foto koyalım:

Ben LFS Z de yeni yeni drift yapmaya başlarken..

Yine Ben yine drift denemeleri

Fazla Yerde tutmuyo hani

Sürücünün Görüş açısından

Fiyatına Gelince:
Ben VatanBilgisayardan aldım.Eğer Vatan Card Alırsanız 226 TL ye iniyor.Vatancard için herangibi ücret talep etmiyorlar
Almak isteyen olursa daha detaylı fotoğraflar atabilirim.
Tavsiyem Eğer Kaliteli bi sisteminiz varsa düşünmeden alın.Verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla veriyor..
?
opetçii..!! hayırlı olsun
?
hayırlı olsun merdo...yalnız kullandıgın arac ne konsolu güzelmiş
?
Sistem Kalitelide Bu Kadar Para İçin Şans Oyunlarını Denemek Lazım :=)
?
Yok bence o kadar pahalı bi cihaz değil. kullanan arkadaş keyif alıyorsa bence makul sonuçta logitech. G25 in dönüş açılarını onun verdiği keyfi vermesede eminim çok güzel iş yapar fiyatta güzel tipide. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle yanla kardeşim
Alpis
Hayırlı olsun   

Bu kadar parayı böyle bi sisteme vermek değmez bence 1 yıl öncesinde g25 270 tl media mark satılırken şimdi 699 tl teknosada
Sıfır Mondial motor 900 Tl
?
Çok güzelmiş güle güle kullan.
?
Hayırlı Olsun.Güle Güle Kullan.
_Boss_
[Alıntı: Alıntı yapılan: MυяαтуυxєL - 19 Eylül 2009, 11:45:19]

Yok bence o kadar pahalı bi cihaz değil. kullanan arkadaş keyif alıyorsa bence makul sonuçta logitech. G25 in dönüş açılarını onun verdiği keyfi vermesede eminim çok güzel iş yapar fiyatta güzel tipide. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle yanla kardeşim 

G25 i de kullandığımdan tepkilerini biliyorum az çok.. Çift Force Feedback Motoru olduğu için direksiyon neredeyse g25 gibi..Boy olarakta aynı zaten

Ayrıca Hepinize Teşekkür ederim yorumlarınız için...
?
Güle güle kullan,aklım yapmadı degil direksiyona herşeyi ile güzel gözüküyo wallahi napsak alsak mı ?
?
aklın yapmadı? yatmadı olmasın
_Boss_
[Alıntı: Alıntı yapılan: ozanatc - 23 Eylül 2009, 20:59:22]

Sanırım öyle dedi ama yanlış bastı

[Alıntı: Alıntı yapılan: Tayyar - 23 Eylül 2009, 20:14:37]

Güle güle kullan,aklım yapmadı degil direksiyona herşeyi ile güzel gözüküyo wallahi napsak alsak mı ? 

Cebinde 226 TL varsa Git VatanBilgisayara çıkart vatan card al bi tane gözün kapalı.. Sonra Mert demişti dersin
?
yok tayyar alırsa böle bişi 1:22
?
Kullanmadım ama daha dün başka bi teknoloji mağazasında gördüm deneme şansımızda oldu. Mükemmeldi. ayrıca arkadaşın belirttiği fiyat gayet iyi. Bizim gördüğümüz fiyat ile arasında 100tl ye yakın bi fark var çünkü...
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: ozanatc - 23 Eylül 2009, 20:59:22]

arkadaşım ben yapmadı diyorum zoruna mı gitti
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: MυяαтуυxєL - 23 Eylül 2009, 23:02:23]

yok tayyar alırsa böle bişi 1:22 

pc'e bunu bağlarsam kasmaktan oynayamam oda bir ihtimal
?
GüLe güLe kuLLan
westone
mediamarket te lfs oynamştm bunla gerçekten çok zewk verio tavsiye ederm
?
media markete lfsyi senmi götürdün varmıydı herkes bilmez lfsyi de ondan
?
süper bir alet verdiğin paraya değer güle güle kullan
?
Aynen verdiğin paraya değer Güle Güle kullan
jdmlower
çok güzel bi konsol hayırlı olsun
sonkral
güle güle kullan kardeşim
jok3r_88
Hayırlı uğurlu olsun.Anlamadığım nokta performansa ihtiyaç duyuyo mu fazla? 1.8 gHz amd sempron 1 gb ram 256 mb ekran kartım var.Almayı düşünüyorum.Sistemi kastırıp zevk vermeyecekse hiç almayım.
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: jok3r_88 - 09 Şubat 2010, 01:30:54]

Hayırlı uğurlu olsun.Anlamadığım nokta performansa ihtiyaç duyuyo mu fazla? 1.8 gHz amd sempron 1 gb ram 256 mb ekran kartım var.Almayı düşünüyorum.Sistemi kastırıp zevk vermeyecekse hiç almayım.

Direksiyon sistemini kastırmaz. Elektriğini prizden aldığı için sorun olmaz.
jok3r_88
[Alıntı: Alıntı yapılan: YMY - 09 Şubat 2010, 01:36:40]

Direksiyon sistemini kastırmaz. Elektriğini prizden aldığı için sorun olmaz.

Sana güveniyorum Fiatçı kardeşim.Kartta limit kaldıysa hemen yarın alcam
?
allah sahibine bağışlasın çok qüzel alet henüz amatör olarak oynuyom inş professionel olunca deneyecez..!
ahmetcanbosat
Ben Kuzende KUllandım bu direksiyonu  o memnun ama ben pek begenmedim açıksası.

FeedBack motor hiç oyuna uyumlu yapmamıslar keske feedback g25 e biraz daha yakın olabilseydi.
rodabasi18
Güzel paylaşım saol
?
süperrr...
esmerim78
güzelmiş
YGZ
ilk 1 ay çok güzel geliyor insanın gözüne, sonra ister istemez insan oğlu daha iyilerini istiyor bende şimdi g25'e taktım kafayı. Yolu direksiyonda hissederek oynamak ap ayrı.
powERS
cok nefis alet.
bide koltuk kabin olayına gırınce cok gusel oluyo.
direksiyon seti haric 700 750 gibi bi rakama yapılıyo istanbulda.
jsv yarıs koltugu filan 10 numara.

bide GT5 tam surum cıksa fena patlama yapcak herkes onu beklıo
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.