_Boss_
3 Gün önce kendime Vatanbilgisayar'dan Logitech Driving Force GT aldım ve merak edenler için tanıtmaya karar verdim.
Öncelikle Özellikleri:
Direksiyonumuz 900 Derece 2.5 Tur dönüyor.
Vites Triptronik (İleri - Geri). Direksiyonun hemen yanında.
Pedallar Gaz ve Fren olarak 2 tane Sertlikleri G25 gibi Fren Daha sert gaz ise daha yumuşak.
Masaya Direksiyonun altındaki tutamaçlarla bağlanır.Yüksekliği falan ayarlanabiliyo tutamaçların.
Not:
Direksiyon Normalde PS3 Direksiyonu oldğundan PC de çalıştırmak için Logitech'in sitesinden Driving Force Pro'nun programını indirmeniz gerekiyor.
Pc ile %100 uyumlu..
Şimdide biraz foto koyalım:
Ben LFS Z de yeni yeni drift yapmaya başlarken..
Yine Ben yine drift denemeleri
Fazla Yerde tutmuyo hani
Sürücünün Görüş açısından
Fiyatına Gelince:
Ben VatanBilgisayardan aldım.Eğer Vatan Card Alırsanız 226 TL ye iniyor.Vatancard için herangibi ücret talep etmiyorlar
Almak isteyen olursa daha detaylı fotoğraflar atabilirim.
Tavsiyem Eğer Kaliteli bi sisteminiz varsa düşünmeden alın.Verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla veriyor..
Öncelikle Özellikleri:
Direksiyonumuz 900 Derece 2.5 Tur dönüyor.
Vites Triptronik (İleri - Geri). Direksiyonun hemen yanında.
Pedallar Gaz ve Fren olarak 2 tane Sertlikleri G25 gibi Fren Daha sert gaz ise daha yumuşak.
Masaya Direksiyonun altındaki tutamaçlarla bağlanır.Yüksekliği falan ayarlanabiliyo tutamaçların.
Not:
Direksiyon Normalde PS3 Direksiyonu oldğundan PC de çalıştırmak için Logitech'in sitesinden Driving Force Pro'nun programını indirmeniz gerekiyor.
Pc ile %100 uyumlu..
Şimdide biraz foto koyalım:
Ben LFS Z de yeni yeni drift yapmaya başlarken..
Yine Ben yine drift denemeleri
Fazla Yerde tutmuyo hani
Sürücünün Görüş açısından
Fiyatına Gelince:
Ben VatanBilgisayardan aldım.Eğer Vatan Card Alırsanız 226 TL ye iniyor.Vatancard için herangibi ücret talep etmiyorlar
Almak isteyen olursa daha detaylı fotoğraflar atabilirim.
Tavsiyem Eğer Kaliteli bi sisteminiz varsa düşünmeden alın.Verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla veriyor..