LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Basında LfsTurk TRTUNING Eylül(2009) Sayısındayız

TRTUNING Eylül(2009) Sayısındayız

?
Ve Bizim Sayfamız Dergi İçin Fotoğrafları Çeken Sandel(Can Atasoy) Kankama Teşekkür Ediyorum.

SİNEMA – FINAL DESTINATION 4 - 3D
Yarış alanında eğlence dolu geçmesi gereken bir günde, Nick O’Bannon (Bobby Campo) dehşet verici bir öngörü yaşar: Öngörüsünde, tuhaf bir dizi olay sonucu, çok sayıda yarış arabasının birbirine girişine...

KONSOL OYUNLARI – NFS SHIFT
Vites yükseltmeye hazır olun! Modern motor sporlarını yansıtan gerçek bir sürüş deneyimi sunmak için tasarlanan Need for Speed SHIFT, yarışçılar tarafından, yarışçılar için hazırlanıyor.

TEKNOLOJİ
Birbirinden ilginç ve taze teknoloji haberleri bu ay da ilginizi çekecek. Karbon fiber cep telefonları ve su geçirmez klavye-mouse bunlardan bazıları...

MODA & MÜZİK
Sizin için dünya listelerinden derlediğimiz en iyi müzikler, TRTUNING Dance, Hiphop ve Electronic CHART'ta sizleri bekliyor. Diğer yandan Ferrari'nin yeni saati ve Porsche'nin kış koleksiyonu da tasarımlarıyla kendilerinden söz ettirecek.

TUNING - CHEVROLET NOVA SS

TUNING - HYUNDAI FX COUPE

TUNING – OPEL CALIBRA TURBO

TUNING – MITSUBISHI EVO IX

TUNING – PEUGEOT 206 GTI

TUNING – CHEVROLET APACHE

TUNING – RENAULT MEGANE COUPE

TUNING – CHRYSLER 300C

TUNING – SEAT LEON

HI-FI – FIAT DOBLO

TANITIM – İSTANBUL GARAJ
Artık otomobilinizi teslim edince A’dan Z’ye tüm modifikasyon işlemlerinin tek bir çatı altında yapılacağı bir garaj var: İstanbul Garaj.

TANITIM - WEB KURDU
www.hondaofdreams.com ve dahası...

HAYALDEN GERÇEĞE – RENAULT RS
Hayalindeki otomobili gerçeğe taşımak isteyenlere tavsiyelerimiz, Fahri Demir’in kaleminden Renault ile devam ediyor.

TEST – OPEL INSIGNIA CDTI
Opel, Insignia modelini çok güzel bir kısa filmle tanıttı. Aracı test için aldığımızda, gösterimde olanın bir film değil; gerçeğin ta kendisi olduğunu öğrendik.

AKTİVİTE - LFSTURK, SUBARU IMPREZA

R/C – MCLAREN F1

SİZİN SAYFANIZ
Genç tasarımcıların sanal tuning ve karakalem çalışmalarına yer vermeye devam ediyoruz.

KUMHO DRIFT MAGAZINE
Drift otomobili nasıl yapılır? Hangi modifiye işlemlerinden geçer?

6 POSTER
Apache Burnout Show - Chevrolet Nova SS Grand Theft Auto - Seat Leon - EVO IX - FX Coupe - 206 GTI
Yine Dop Dolu Bir Sayı Ellerinize Emeklerinize Sağlık.TEŞEKKÜRLER TR TUNING
?
Bu sayıyı alırsam sadece lfsturk için alıcam
Brk*
bende Lfsturk için alıcam bu sayıyı
?
Alalım alalım iyidir
?
bende lfs icn aLcm
?
Güzel sayı olucağı kesin alırız.
?
Burak Ünal için alıcam
?
Her ay düzenli olarak zaten alıyorum lfs varsa içinde hiç kaçırmam
?
TR TUNING İyidir Beyler Öyle Derseniz Haksızlık Yapmış Olursunuz
Brk*
her zman alıoruz ama bu seferki farklı olsun die öyle dioruz bende bütün sayıları var...
Brk*
Bu Ay dergiyi LfsTürk için kaçırmam.Hayırlı Olsun.
?
Bu Sayıda Gerçekten Dopdolu İnsan Almaması için kendini zor tutuyor.
Emeklerinize Sağlık.TEŞEKKÜRLER TR TUNING
?
Anlaşıldı gene alacaz
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: M.Vehbi.S - 28 Ağustos 2009, 16:01:39]

Bu Ay dergiyi LfsTürk için kaçırmam.Hayırlı Olsun.

aLırken Banada Al Hayırlı Olsun lfsturk Ailesi
?
Tebrik ederim, bu sayıyı sadece LFSTurk olduğu için alacağım. Daha iyi tanıtılabilirdi dergi, içeriğe dair hiçbir şey yok.

Edit: Fotoğraf 1 saat sonra açıldı. Son 12 sayı içerisinde en iyi görünen bu sanırım kaçırmamalıyım
?
Saolun Beyler.Tanıtım Böyle Yapılıyo Arkadaşlar Tam 130 Sayfa ve 6 Poster Dopdolu bir Sayı Burdaki Tanıtım Ana Başlıklardan Oluşuyor Dergiyi Alınca Görüceksiniz
?
TrTuning Dopdolu her zamanki gibi. LfsTurk'le daha bi dolu inş. Sadece LfsTurk için almanıza gerek yok arkadaşlar. Merak ediyorsanız alın cidden. Şahsen daha ben bile almadım ama yarın ilk işim gidip bakmak yakışıklı çıkmışmıyız acaba merak içersindeyim. TrTuning'e teşşekürler bir kez daha Türkiyenin gözdesini çıkardılar.
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: Resitaller 005 - 28 Ağustos 2009, 14:32:39]

Burak Ünal için alıcam 

Burak Ünalla tanışmışlığın varmı acaba abi ?
?
İnşallah bir gün o da olur
TurboFalcon
sadece lfsturk icin alcam bea
TurboFalcon
YaRın Piyasaya Bakcaz Buyuk İhtimal AlıRız
?
Her ay aldığım dergi bu ay'da Lfs olduğu için gururluyum
?
Dergiyi Aldım Çok Güzel Hazırlanmış Arkadaşlar Araçlar olsun,İçerik Olsun,Bizim Sayfamız Olsun Çok İyi Hazırlanmış.
?
Bende LFS icin alıcam cunku ben modifiyeyi sevmem arac alıcagım zamanda orjınalındden hic şasmam jant hariç o yuzden sadece lfs için alıcam
?
Renkler ve Zevkler Tartışılmaz
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: D.CaN - 10 Eylül 2009, 22:04:52]

Renkler ve Zevkler Tartışılmaz

kesinlikle
_Boss_
Biraz geç oldu ama dergi elime geçti.. Can'ın çektiği fotoğraflar ayrı bi hava katmış.
Nice Senelere diyoruz LFSTURK için
?
Ve Bizim Sayfamız
?
S14 ler bitirmiş olayı...
?
Hak etti bence...
?
Yusuf Şuan Ekim sayısı bayilerde. Eylül Sayısı kaldıysa alırsın sen yine bi sor belki kalmıştır gazete bayilere ve büyük alışveriş merkezlerine bak
?
Kasım sayısındada süpriz var
_Boss_
[Alıntı: Alıntı yapılan: MuratyuxeL - 12 Ekim 2009, 21:12:55]

Kasım sayısındada süpriz var  

[Alıntı: Alıntı]

İzleyelim görelim Uğurcuuum

Kesin alıcam Murat abi
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.