LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Takımlar Takım kaptanlarının dikkatine.

Takım kaptanlarının dikkatine.

?
Selamlar.

Arkadaşlar bilindiği üzere her geçen gün saçma sapan takımlar  kurulup 2 günde bozuluyor isim çokluğu ve bir sürü kalabalıkdan başka birşeye yaramıyor. Bunun önüne geçmek ve takımları daha kalıcı hale getirmek için, bize göre server'dan daha önce gelen forumumuzdaki takımların, server'da yer almaları ve sitede daha çok boy göstermeleri için yeterli mesaj sayısı ve yeterli konuya ulaşmamış takımları forumdan kaldırma kararı aldık. şuan için bunun bi alt limiti düşünülmedi. sizin istekleriniz ve görüşleriniz doğrultusunda buna kalıcı çözümler bulmak ümidindeyiz. yakıın zamanda takım turnuvaları vb. organizasyonlar düşünüyoruz. bunun için gerekli kurallara uymanızı sizden rica ediyorum. amacımız daha  kaliteli ve yüksek seviyeli oyuncuları bir araya topluyarak oyun içersindeki geçirdiğimiz vakitleri daha eğlenceli hale getirmek. herkeze iyi günler diliyorum. bu konu altında mesajlarınızı düşüncelerinizi eklemeyi lütfen unutmayın  

İyi günler.
?
Katılıyorum.Gereksiz Takım Açıp Kapatmanın Bi Anlamı yok.Adam gibi kadronu belirlersin takımı ayakta tutucagına inanırsın Ondan Sonra Gelip Buraya Konu Açarsın Bizde Katagoriye ekleriz.
?
Murat Abi İyi Hoşta Takımı Olmayan Nasıl Katılıcak Turnuvaya ?
?
[Alıntı: Alıntı yapılan: MυяαтуυxєL - 07 Ağustos 2009, 23:44:23]

Selamlar.

Arkadaşlar bilindiği üzere her geçen gün saçma sapan takımlar  kurulup 2 günde bozuluyor isim çokluğu ve bir sürü kalabalıkdan başka birşeye yaramıyor. Bunun önüne geçmek ve takımları daha kalıcı hale getirmek için, bize göre server'dan daha önce gelen forumumuzdaki takımların, server'da yer almaları ve sitede daha çok boy göstermeleri için yeterli mesaj sayısı ve yeterli konuya ulaşmamış takımları forumdan kaldırma kararı aldık. şuan için bunun bi alt limiti düşünülmedi. sizin istekleriniz ve görüşleriniz doğrultusunda buna kalıcı çözümler bulmak ümidindeyiz. yakıın zamanda takım turnuvaları vb. organizasyonlar düşünüyoruz. bunun için gerekli kurallara uymanızı sizden rica ediyorum. amacımız daha ve kaliteli yüksek seviyeli oyuncuları bir araya topluyarak oyun içersindeki geçirdiğimiz vakitleri daha eğlenceli hale getirmek. herkeze iyi günler diliyorum. bu konu altında mesajlarınızı düşüncelerinizi eklemeyi lütfen unutmayın  

İyi günler.

[Alıntı: Alıntı yapılan: D.CaN - 07 Ağustos 2009, 23:53:46]

Katılıyorum.Gereksiz Takım Açıp Kapatmanın Bi Anlamı yok.Adam gibi kadronu belirlersin takımı ayakta tutucagına inanırsın Ondan Sonra Gelip Buraya Konu Açarsın Bizde Katagoriye ekleriz.

+ Halen daha burada adı yazmayan saçma sapan takım nickleri görüorum serverda.Ayrıca bir organizasyona dahil olma için illaki bir takımda olmak o kadar önemli değil sözünde durmak önemli.Ne demek istedgimi çoğu kişi anlamıştır.Daha önceki yaptıgımız etkinliklere katılımları da gördük Gerek Drag Night olsun Gerekse Battle Drift, ismini yazdırıp da piyasada olmayan, neden gelemedigini açıklayıcı bir yazı yazma zahmetinde bile bulunmayan kişiler bizi çok zor durumda bıraktılar.Anladıgım kadarıyla Murat'ın anlatmak istedigi de bu.Yani kendini bilenlerin ve bebeklikten erkekliğe adım atmış olan arkadaşların bir arada olmasını ve mümkünse onların aynı takımlarda toplanmasını,geriye kalan akli yönden gelişimini tamamlamamış insana benzer varlıkların bu serverda işi olmadıgını söylemek isterim ve daha da açık konuşamam...
TurboFalcon
aklısın abi bencede böle olması bir takım kurulolar iki gün dayanıo
?
çok doğru murat haklısın
burakxx61
ben nasıl bi takıma girebilirim arkadaşLAr yeniyimde sitede
Greddy*McK
Greddy Whitehouse ve DKRden sonra kendi takımımı kurmaya karar verdim semipro bir takım olarak başlayacağız ben bu konuda kendime çok güveniyorum  birkaç kişi toplarsam yapablirim
?
bende bi takım kuruyorum fakat gereksiz yere değil takımımın en uzun sire dayanması için elimden geleni yapacağım ve bu dandik hemen yıkılan bir takım olmayacak.
?
Bencede bir takım ayakta kalabileceğini gösteremiyorsa kendine takım demesin...
?
teşekkür ederim...
?
ufak bir ricam olabilrmi ? Driftlife takımının üyesiyim ben sizlere takımı takımlar listesine attığınız iin teşekkür ederim fakat anasayfada görnmüyor düzeltmeniz dileğiyle gerkeğinin yapılmasını rica ederim teşekkürler
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.