LFSTURK · MİRAS ARŞİVİ
YENİMİRAS
📜 Bu bir arşivdir — LFSTurk forumu 2008–2012. İçerik salt-okunurdur, yeni mesaj yazılamaz.
Ana Dizin Demo Yarışlar >>18 Temmuz Drift Yarışmasının Sonuçları<<

>>18 Temmuz Drift Yarışmasının Sonuçları<<

Ings|C4GR!
18 Temmuz 2009, 15:25:55
Merhaba LfsTurk üyeleri yapılan bir drift etkinliğini geride bırakdık pek olumlu olmasada ve işte sonuçlar;

7 Grupdan sadece 3 grup katıldı.

Katılan Gruplar: 1. 2. ve 7. Gruplar

Toplam Puanlar.

1.Grup :    57.525

2.Grup :    47.380

7.Grup :    40.604

Kazanan Grup:

1.Grup;

Ings>>C4GR!
Devil_Civic_1
V-GTI Fatih

Kazanan grup arasında 1. 2. ve 3.'yü belirlemek için yapılan yarış sonucu;

1. Ings>>C4GR!
2. V-GTI Fatih
3. Devil_Civic_1

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

Yarışmada görev alanlar;

Resitaller-005
V-GTI D.CAN
Ings>>C4GR!

Resimlerin Görüntülenmesine Izin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap

Yarışmaya bahanesi olmayıp sorumluluk almayıp katılmayıp 1 haftalığına LfsTurk serverine girememe cezası alıcak kişiler ;

Bursa GTİ Fırat
AKT
@lp2-TR
V-GTI Replay
Bursa GTI Yusuf
[DKR]Mert
TR-Bursa GTI

Önemli bahanesi olanlar bildirsinler.

Katılıp grubu eksik olup yarışamayanlara ve emeği geçenlere ve 1. 2. ve 3.'ye Tebrikler ve Sonsuz Teşekkürlerimi sunarım...
D.CaN
18 Temmuz 2009, 15:31:45
Katılan Tüm Arkadaşlara TEŞEKKÜR etmeyi Borç Bilirim.İsmini Yazdırıpda Gelmeyen Arkadaşlarada Gereken Neyse O Yapılıcaktır.Drift Organizasyonu yapın diye okadar israr eden arkadaşları nedense göremedik pistte.Bundan Sonraki Organizasyonlarda Katılıcak Olanları Biz Kendimiz Belirlicez.Biz Okadar Uğraşalım bişeyler yapmaya çalışalım siz keyfinize bakın haber vermeden katılmayın bundan soraki organizasyonlarda Görücez Çağrı Ellerine Sağlık.
DeViL_CiViC_1
18 Temmuz 2009, 15:37:40
foto harika olmuş....

bu org. için çabalayan arkadaslara çok tşk ederim... elerinize emeginize saglık diyorum...

keşke kimse kolpalık yapmayıp katılım daha iyi olsaydı ama herkesin bi rengi vardır elbet

her şey için çok tşkler diyorum...
             ve
1. & 2. arkadasımı kutluyorum....
fatih87ist
18 Temmuz 2009, 15:46:56
Benim İÇİn süper bi OrG. oldu.
Emegi geçenlere Teşekkürlerimi iletiyorum

Resitaller-005
V-GTI D.CAN
Ings>>C4GR!
Brk*
18 Temmuz 2009, 15:50:29
benim içinde güzel bi org oldu ama bide yarışabilseydim cok daha ii olucaktı ama neyse 1.2.3 olanlara tebrik ederim katılan ve tam olan grupları tebrik ederim.... Bi dahakine inş böyle olaylar olmaz ve biraz daha agır olmalı cezalar..
D.CaN
18 Temmuz 2009, 16:03:28
Yönetim Olarak Hiç Bir Kusurumuz Yoktu Biz Herşeyi Ayarladık Serverde Lag 0 dı.Suçlu Olanlar Organizasyona İsimleriini Yazdırıp Katılmayanlarda.
D.CaN
18 Temmuz 2009, 16:30:20
Emeği geçen herkese, yarışmak isteyip de grubundakiler gelmedigi için yarışamayanlara da teşekkür ediyorum hiç olmazsa sözlerinde durdular.Benim belirttigim , Çağrı ve D.Can kardeşimin de tekrarladıgı gibi çok önemli bir mazereti olmayıp da gelmeyen kişiler bundan sonraki hiç bir etkinliğe katılamıcak.Ben sadece tek bir şey diyorum Emeğe Saygı olsun !!! 1 Hafta önceden bilgilendirdigimiz halde halen daha bu tip şeyler yaşanıyorsa suçu kimse Organize edenlere yani bize bulmasın. Hiç Lag'sız olan server bile kurdugumuz halde koskoca 7 gruptan sadece 3 Grup katıldı neyse !!! Bu arada Çağrı eline sağlık fotolar çok cix olmuş kupa filan
Brk*
18 Temmuz 2009, 16:39:37
yönecilere hiç bi lafım yoktur... gerçekten benim bilgisayarım kötü olmasına ragmen lag yapmadı tebrik ederim cok ii iş cıkarmışsınız.
Ings|C4GR!
18 Temmuz 2009, 16:56:08
Sorumluluk denen şeyi benimsememiş arkadaşlar katılmadı çok kısa değerli sürelerini ayıramadıklarına göre ismini yazdırırken bile harcadığı zamanın 1 katını harcamıcakdı yazık neyse tebrik eden arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler bir dahaki organizasyon daha iyi olur elbet.
NiSmO
18 Temmuz 2009, 20:00:34
öncelikle bu oragnizayonu haazırlayan abilerim kardeşlerim çok teşekkürler ... çok güzel bi organizayondu eksikleri fazlaları elbet olacak .. herkesin rengide belli oldu olacak .. kazanan gruptaki abilerimi kardeşlerimi de kutlarım yarıştık eğlendik .. katılan bizler olarak çok şey kazandık .. ama katılmayanlar çok şey kaybetti benim düşüncem bu.. iyi olan kazandı .. tebrik ediyorum bu organizasyondaki çorbada tuzu bulunan herkese çok teşekkürler ... organizasyonların devamını dilerim .. bol yarışlar LFSTURK AİLESİ
BATA
18 Temmuz 2009, 20:13:07
Organizasyon Çok Güzeldi Ama Sorumluluk Sahibi Almayan Arkadaşlarımız Yüzünden Biz Katılan Arkadaşlarda Elenmiş Durumda Kaldı.Yarışmayı Kazanan Arkadaşlarımızı Tebrik Ediyorum...Daha Güze Org.'Lar Dileği İle LFSTURK 1. Yaşını Kutlarım... Saygılarrr

-V-GTİ RepLay
-BuRSa GTİ YUSUF  >>> Beni Yakan Adamlar Helall...
Ryoichi
18 Temmuz 2009, 20:52:15
Sorumluluk alamayan arkadaşlar yüzünden bu org. katılamadım ne yazıkki sadece kınıyorum onlar ı! :@
TurboFalcon
18 Temmuz 2009, 21:36:19
ya beyler kusura bakmayın patrona demiştim cumartesi 11:00 cıkcam die ama adam bırakmadı ya
bc1889
19 Temmuz 2009, 01:28:12
Tekrar kusura bakmayın arkadaşlar söz verip de katılamadım..  elektrikler 2 buçuğa kadar gelmedi..

bilirsiniz beni oyunda en sevdiğim şey böyle organizasyonlar,hele yazılıp da katılamadım,galiba baya da katılmayan olmuş..

ama söz,bidahaki organizasyonda yanıma jeneratör alıcam
bc1889
19 Temmuz 2009, 02:05:27
[Alıntı: Alıntı sahibi: bc1889 üzerinde 19 Temmuz 2009, 01:28:12]

Tekrar kusura bakmayın arkadaşlar söz verip de katılamadım..  elektrikler 2 buçuğa kadar gelmedi..

bilirsiniz beni oyunda en sevdiğim şey böyle organizasyonlar,hele yazılıp da katılamadım,galiba baya da katılmayan olmuş..

ama söz,bidahaki organizasyonda yanıma jeneratör alıcam 

Biliyorum Can bu tip etkinliklerde ilk katılanlardan biri sensin yakında çok farklı ve hiç yapılmamış bir Race Modu yapıcaz aklımda çok güzel bir fikir var bakalım nasip.Ama bu seferkinde sadece belli başlı kişiler olucak herkes değil
MυяαтуυxєL
20 Temmuz 2009, 11:22:13
Arkadaşlar merhabalar,

Öncelikle emeği geçen herkezden özür diliyorum. Bu tip organizasyonları hazırlıyıp düzenliyenlerin içinde olan birisi olarak bende katılamadım. Katılmayı çok istiyordum inanın çok canımı sıkdı bu katılamama durumu. her org. böle sıkıntılar yaşıyoruz ismini yazdırıp gelmeyen arkadaşlar çok oluyor..  ama bu aynı grupdaki insanların bu org. katılamıycağı anlamına gelmez. farklı gruplar oluşturulabilirdi. Mesajları okuduğumda BAta olsun Kaan olsun farklı bir grupda toplanabilirdi diye düşünüyorum.. neyse artık olmuş bitmiş. güzel planlarımız var ileriye yönelik Erhan papa'nın her zmn bu tür şeyler hakkında engin fikirleri oluyor bize ise bunları pistlere dökmek kalıyor. Doğancan'a ayrı teşekkürler. Çağrı yada aynı şekilde onca işin gücün arasında LfsTurk'le ilgilendi. Erhan papa müdavimsin seviyorum sizleri.. benim mazaretim gereken arkadaşlar biliyorlar. Ama ben bidaha dile getireyim sonra bu admin ne biçim admin ilgilenmiyor etmiyor demesinler   yolda olmam başlı başına bi mazaret, Ve başına bir çok aksiklik geldi. Sivas-Zara Diye bilet kesen metro çiftlik şubesindeki arkadaş. Meğersem Sivas diye kesmiş. esenler otogarına gelince belli oldu bu durum. Geri dönüş yapamadık tabi. mahkum olarak sivasa gittik. Sivasdan zaraya gelmek çok ayrı bi eziyet oldu. valizlerimle baya bi yol yürüdüm. Ve Saat 4 gibi ancak zaraya ulaşabildim. neyse daha fazla uzatmaya gerek yok sonuç olarak katılamadık. katılan arkadaşlara teşekkürü bi borç bilirim. katışmayanlarında portları bozulsun inş.  
 saygılar.
Brk*
20 Temmuz 2009, 12:25:16
saglık olsun inş bi dahaki sefere seni görücez pistlerde:D ama gelmeyip bizlerin elenmesini saglayan takım arkilermi Byk kırgınım kaç zman bekleyip o gün gelincede bi anda elenince insan kötü oluyor....
fatih87ist
20 Temmuz 2009, 14:20:15
[Alıntı: Alıntı sahibi: ///M3_E30 üzerinde 19 Temmuz 2009, 02:05:27]

Biliyorum Can bu tip etkinliklerde ilk katılanlardan biri sensin yakında çok farklı ve hiç yapılmamış bir Race Modu yapıcaz aklımda çok güzel bir fikir var bakalım nasip.Ama bu seferkinde sadece belli başlı kişiler olucak herkes değil

O fikri Sabırsızlıkla beklicem  Fazla uzamasın haaa...
_Boss_
23 Temmuz 2009, 13:24:06
Tüh ya yazlıkta olmasaydım kayıt yaptırıp gelirdim bi dahaki sefere artık.
Adaşım Sanada üzüldüm ya 1 hafta kötü oldu ama olsun 1 hafta Z de takılırız.

[DKR]JackalMert
[/b]
CLUBBER
23 Temmuz 2009, 15:44:02
hadı bakalım guzewl yarısma olmus
BATA
27 Temmuz 2009, 16:41:57
[Alıntı: Alıntı sahibi: ///M3_E30 üzerinde 19 Temmuz 2009, 02:05:27]

Umarım Öyle Olur Patron...
LFSTurk Miras Arşivi · içerik Wayback Machine arşivinden geri kazanıldı · resim ve dış bağlantılar kaldırılmıştır.